Fishfinders / Dieptemeters

Een Fishfinder/Dieptemeter kun je natuurlijk op internet, in een winkel of in een hengelsportzaak aanschaffen maar omdat een FF/DM een delicaat onderdeel is van je visserij adviseert RCVoerboten om dit niet zomaar te doen want niet iedere Fishfinder werkt 100% in iedere boot, daarnaast staat het internet vol met speculaties over het bereik van dergelijke apparatuur, helaas is de praktijk vaak anders.

Laat je altijd persoonlijk, per mail of minimaal per telefoongesprek goed informeren over wat je wil gaan kopen en voor welke voerboot, bij voorkeur door iemand met kennis van zaken, hiermee voorkom je (grote) teleurstellingen.

Alle door RCVoerboten aangeboden FF/DM zijn in meerdere voerboten en configuraties getest op bereik en storingsvrije werking. RCVoerboten heeft een zeer uitgebreid assortiment en voor iedere boot dan ook een geschikte FF/DM op voorraad. De afstanden die worden opgegeven door RCVoerboten zijn altijd werkelijke meters uit de praktijk.

RCVoerboten geeft een No Cure, No Pay garantie af op iedere FF/DM welke bij ons is aangeschaft en ingebouwd, daarnaast wordt iedere voerboot en de apparatuur in de boot getest op werking voordat hij naar de klant gaat, een meer veilig gevoel kunnen wij u volgens mij niet geven.

RCVoerboten is geen dozenschuiver maar wil je van een stukje bruikbare techniek voorzien, veelal handgemaakt/omgebouwd en/of voortkomend uit eigen ontwerp.

De deur staat altijd open voor een eerlijk advies zonder dat het je ergens toe verplicht, maak er gebruik van zou ik zeggen, baat het niet dan schaadt het ook niet.

Suc6 met je keuze………………………………………………………………………………. 

 • Raymarine Wifish (Voerboot versie)
  Raymarine Wifish (Voerboot versie)

  RAYMARINE WI-FISH (WIFI CHIRP DOWNVISION SONAR)Met de Long Range Wi-Fish dieptemeter van Raymarine kun je je smartphone of tablet ombouwen tot een zeer geavanceerde dieptemeter.

  De door ons geleverde modellen zijn geschikt voor…

  € 499,00
 • Toslon TF500
  Toslon TF500

  Met voorsprong de beste dieptemeter voor voerboten van dit moment, geen ombouw nodig, geen versterker nodig en eenvoudig in te bouwen en te gebruiken.

  De TF500 dieptemeter/fishfinder is draadloos en geschikt voor in of op je…

  € 498,00
 • Toslon TF640
  Toslon TF640

  Fishfinder, GPS en Kompas in 1 apparaat.

  Specificaties:

  GPS and Compass

  ∙ Distance to target, Distance to Home,Speed of boat,Time to Board, Satellite Number, Heading, Bear, Course Memory, Time of day, Main Battery.
  ∙…

  € 898,00
 • Fishfinder FFW718LiC
  Fishfinder FFW718LiC

  FFW718LiCW draadloze fishfinder technologie, color.

  Door middel van een upgrade door RCVoerboten kan deze draadloze transducer, die een zeer laag stroomverbruik radio zender bevat de omgeving scannen tot een straal van +250…

  € 249,00
 • Fishfinder FFW718LiC LR
  Fishfinder FFW718LiC LR

  FFW718LiCW draadloze fishfinder technologie, color.

  Door middel van een upgrade door RCVoerboten kan deze draadloze transducer, die een zeer laag stroomverbruik radio zender bevat de omgeving scannen tot een straal van +300…

  € 279,00
 • Fishfinder FFW718Li
  Fishfinder FFW718Li

  FFW718Li draadloze fishfinder technologie.

  Door middel van een upgrade door RCVoerboten kan deze draadloze transducer, die een zeer laag stroomverbruik radio zender bevat de omgeving scannen tot een straal van +250 meter.

  De…

  € 229,00
 • Fishfinder FFW718Li LR
  Fishfinder FFW718Li LR

  FFW718Li draadloze fishfinder technologie.

  Door middel van een Long Range upgrade door RCVoerboten kan deze draadloze transducer, die een zeer laag stroomverbruik radio zender bevat de omgeving scannen tot een straal van +300…

  € 259,00
 • Fishfinder FFW718
  Fishfinder FFW718

  FFW718 draadloze fishfinder technologie.

  Door middel van een upgrade door RCVoerboten kan deze draadloze transducer, die een zeer laag stroomverbruik radio zender bevat de omgeving scannen tot een straal van +200 meter.

  De…

  € 199,00
 • Fishfinder FFW718 LR
  Fishfinder FFW718 LR

  FFW718 draadloze fishfinder technologie.

  Door middel van een Long Range upgrade door RCVoerboten kan deze draadloze transducer, die een zeer laag stroomverbruik radio zender bevat de omgeving scannen tot een straal van +250…

  € 229,00
 • Fishfinder FFW518Li
  Fishfinder FFW518Li

  FFW518Li draadloze fishfinder technologie met kleurenscherm.

  Door middel van een upgrade door RCVoerboten kan deze draadloze transducer, die een zeer laag stroomverbruik radio zender bevat de omgeving scannen tot een straal van…

  € 199,00

Gastenboek

 • 23-04-2019 - Top geregeld Ruud 👍👍 lees meer
 • 09-04-2019 - Hallo Ruud,

  Ben erg tevreden met de manier waarop u met...  lees meer
 • 25-03-2019 - bedankt ruud dat je de bootje wouw in ruilen wat...  lees meer
Plaats een bericht
 • Logo new

Aanbieding

Mini verstraler € 15,00 € 9,95
© 2014 - 2019 RCVoerboten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel