The Black Pearl

Full Screen...................................................................................

Zie ook; http://www.rcvoerboten.nl/c-2386671/baitliner-het-verhaal/

De Black Pearl voerboot is een idee van RCVoerboten en wordt exclusief door RCVoerboten gemaakt en verkocht. RCVoerboten heeft met de Black Pearl gekozen voor het maken van een voerboot welke is gebaseerd op een in de markt bekend en bestaand rompmodel. De Black Pearl van RCVoerboten kent vele uitvoeringen en variaties, eenvoudig, "monkey proof" of juist voorzien van alle technische hoogstandjes, het product is altijd handgemaakt, van hoogwaardige kwaliteit en nooit zomaar een "upgrade" van een bestaande voerboot.

Een Black Pearl wordt altijd van “zero” af opgebouwd met veel oog voor detail en kwaliteit daarnaast wordt iedere Black Pearl uitgebreid getest voordat deze zijn weg vind naar de uiteindelijke gebruiker. Het produceren van een Black Pearl duurt afhankelijk van de uitvoering minimaal 10 tot wel 24 uur en soms zelfs nog langer als een klant bijvoorbeeld iets heel speciaals wil.

Het rompmodel van de Black Pearl is een van de meest geproduceerde (voerboot) rompen in de markt en het concept bestaat al vele jaren, diverse voerboot fabrikanten gebruiken of gebruikten dit rompmodel voor hun voerboten productie en dat is niet zonder reden geweest. Het concept is uniek, functioneel en zeer bruikbaar, maar waar de een er een prima boot van wist te maken deed de ander vooral zijn best om het goedkoop te houden. Sommigen slaagden in hun opzet, anderen schoten hun doel voorbij en verdwenen als merk weer van de markt.

RCVoerboten is van mening dat zij met de Black Pearl niet alleen 1 van de beste, meest functionele, betrouwbare en bruikbare voerboten in zijn programma heeft maar dat met deze voerboot ook veel “Value for money” wordt aangeboden, maar wie zijn wij om daar over te oordelen.................vraag het aan onze klanten en de gebruikers van the Black Pearl. 

Smaak kan verschillend zijn, goede kwaliteit niet, The Black Pearl “a Boat for life”.

Gastenboek

  • 11-08-2019 - Ruud je bent een top kerel , eerst had je...  lees meer
  • 22-06-2019 - Upgrade voor de prisma III laten uitvoeren, nieuwe batterijen gestoken....  lees meer
  • 19-06-2019 - Wij zijn bij Ruud terecht gekomen via internet gezien we...  lees meer
Plaats een bericht
  • Logo new

Aanbieding

Mini verstraler € 15,00 € 9,95
© 2014 - 2019 RCVoerboten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel