Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Erik
  Vandaag mijn voerboot opgehaald bij Ruud. Een volledig vernieuwde en opgebouwde baitcruiser. Goede uitleg van Ruud en proefvaren. Wat een vakman en service. Neemt alle tijd en laat niets aan het toeval over. Bedankt Ruud!
 • Geplaatst door Marty
  Afgelopen woensdag mijn nieuwe Revolt S5 opgehaald.
  De uitleg was super goed er werd alle tijd genomen ( onder genot van een bakkie koffie) om alles goed uit te leggen. Daarna een ruime gelegenheid om proef te varen met nogmaals alle uitleg van alle mogelijkheden.
  Nu alleen nog dikke vissen vangen.
  Dank U alvast Ruud.
  vr gr Marty
 • Geplaatst door Marcel
  Eind september voerboot Prisma Black met Deeper Chirp gekocht. Ruud heeft goede uitleg gegeven en duidelijke instructies meegegeven over gebruik van de boot. Ik heb deze boot inmiddels enkele keren gebruikt voor snoekvissen (doodaas) en ben zeer tevreden. Voorheen had ik Black Scorpion, maar deze nieuwe boot heeft qua mogelijkheden veel meer te bieden. Kortom, weer een tevreden klant. Ruud verleend prima service.
 • Geplaatst door Sébastien Ritaine
  Gisteren mijn nieuwe voerboot opgehaald bij RC Voerboten, de Poséidon. Wat een topboot, en wat een service.. Ruud nam een halve dag om mij te ontvangen, de boot te testen, de nodige uitleg te geven en dat dwingt meteen respect af.. Pure vakmanschap en professionalisme. De Poséidon is een trimaran met 5kg voercapaciteit uitgerust van een Toslon kleuren dieptemeter GPS autopilot ingebouwd in de zender. Comfort controle, nauwkeurigheid, kwaliteit, betrouwbaarheid duurzaamheid. Krachtige energie zuinige motoren, lithium batterijen, twee hookreleases, motorische voerplaten,...
  Echt wel een aanrader.. top service gewoon 👍
  Morgen eerste uitstap ermee..
 • Geplaatst door Ad van Broekhoven
  Gisteren bij Ruud langs geweest om mijn nieuwe Revolt L5 voerboot op te halen. Hele leuke middag geweest. Lekker gekletst met een bakkie erbij. Super goeie uitleg gekregen want hij neemt echt de tijd voor je om de boot uit te leggen. Vandaag proef gevaren en een woord GEWELDIGE boot met alles erop wat ik nodig heb. Ruud bedankt voor je eerlijke advies en service. Groetjes Ad ja die luie ambtenaar.
 • Geplaatst door Kevin Latupeirissa
  Vorige week bij Ruud de Revolt S5 gehaald. Na een bak koffie de boot getest in de stromende regen. Top voerboot en top service.

  Gr Kevin
 • Geplaatst door Harm van de Rijt
  Vorige week een revolt s5 gekocht bij Ruud.
  We hadden een afspraak staan voor zondag 27 september om de boot op te halen.
  Helaas ging dit niet door ivm complicaties aan de software. Maar man man man Ruud wat ben jij een topper!!!! Van smorgens tot savonds laat aan het bikkelen om de boot toch aan de gang te krijgen. En wat denk je, ja hoor gelukt!! Maar het moest nog een test door staan en als dat goed ging konden we hem maandag ophalen. Dus maandag krijg ik een telefoontje kom maar gereden hij werkt naar behoren savonds goede uitleg gehad alles was gewoon top geregeld.
  Ruud nogmaals bedankt voor je inzet wij hebben een top boot gr Harm en Dennis
 • Geplaatst door Patrick bakker
  Net weer een nieuw setje accu's opgehaald. Nu de nieuwe life po4 8ah. Prachtig ding voor PRIMA prijs. Samen met me andere accu,s is opladen niet meer nodig voor 14dgn Frankrijk!
 • Geplaatst door Bas
  Afgelopen week een Poseidon gehaald bij Ruud. Wat een briljante voerboot is dit! Snel, vaart recht, heel makkelijk in de bediening en prima service van Ruud!

  Slagroom op de taart is het kleurenscherm op de zender. Briljant!!
 • Geplaatst door Danny
  Hallo iedereen, allereerst bedankt Ruud voor de goede informatie en begeleiding bij de aankoop van mijn nieuwe Revolt S5.
  Man wat een beest, doet alles wat gewenst en logisch te besturen/programmeren.
  Op Youtube kan je 2/3 filmpjes vinden, tik : S series intelligent remote controlled bait boat.
  Tip: Settings knop indrukken = 1° menu, nogmaals settings drukken = 2° menu en nogmaals settings = 3° menu.
  Dit laatste is het Fishfinder/sonar menu..., je kan hier alles aanpassen.
  Ik heb de Auto sensitivity naar 60% gezet, dit gaf een veel beter beeld.

  Groetjes en vangze.
  Danny, Lier.
 • Geplaatst door Robert
  Al een paar maanden was ik op zoek naar een goede accu voor mijn aangeschafte rubberboot. Kwam al vrij snel bij Ruud terecht en hij heeft mij uitvoerig tr woord gestaan de ‘ pro- en cons’ gedeeld van diverse accu’s. Uiteindelijk besloten op de lifepo4 ,100 ampere te kopen. Kreeg er van Ruud zelfs een zwaardere oplader bij en ringetjes on de elctromotor en de raymarine aan te kunnen sluiten op de accu. Wat een topservice en advies. Een heel tevreden klant die zeker terugkomt.
 • Geplaatst door Jelle Heestermans
  Beste Ruud ,


  Bedankt voor de ontvanger en antenne te maken,je bent top binnenkort nog wat zotte aankopen bij je doen😏😏😏

  Gr jelle
 • Geplaatst door Jouke Spoelstra
  Ruud...topper....man man man had ik dat maar eerder geweten, je bent kundig en op en top specialist. Nee tot gisteren had ik nog nooit van je gehoord maar na je vakkundige reparatie die geen enkele botenbouwer op zich wilde nemen wil ik je op deze manier bedanken.
  Persoonlij, goede prijs kwaliteit en na 5 jaar ergernis met mijn Ray Marine Wefish heb je alle problemen opgelost die een andere botenbouwer niet kon oplossen. ruim 300 meter met de wefish, het was niet mogelijk volgens anderen maar jij hebt het gefikst. De boot lag te diep en maakte soms water....opgelost! na 5 jaar door jou! Nogmaals dank ik ben er super blij mee.
  Jouke Spoelstra
  Drachten
 • Geplaatst door Ceriel
  Vandaag kennis gemaakt met Ruud en de batterijen van m’n voerboot laten vervangen. Ruud is een vakman pur sang met een bak aan kennis...top geregeld!
 • Geplaatst door Brian K
  Vrijdag eerste dag vissen. Breekt er een onderdeel af en nu kan ik mijn roer niet meer gebruiken. Dat word dus moeilijk varen. Toen dacht ik, meteen ruud bellen die weet messchien een oplossing. En ja hoor, het was 19.00 en ruud zei gelijk, ik kan naar je toe komen om te maken(van Berkhout naar Maastricht 265km) ik dacht die maakt een grapje. Maar om 23.00 stond die bij me aan het water. Wat een top gozer. 10min werk, alles gemaakt en het bootje vaarde weer als een jekko.
  Een dag later wist ik de topvis te vangen 22.7kg en nog 40 andere exemplaren, zonder boot was dit niet gelukt.

  Bedankt ruud dat je me sessie hebt gered. Je bent een Topgozer en wat een service
 • Geplaatst door Sander&Patrick
  Mijn zoon van 14 is al een fanatiek karpervisser. Met een PR van 20 op openbaar water. Iedere dag bezig met filmpjes kijken om te leren en beter te worden. Kortom, ik gun hem best een voerboot, maar dan wel een goede. Gezocht op internet en bij de black Pearl van Rc terecht gekomen. Uitgebreid met een dieptemeter...en dan heb je dus echt wat voor een jonge visser ! Ruud liet zelf weten dat ie niet helemaal tevreden was over de accu en dat ie een nieuwe zou na sturen 🤓. Kijk dat is nou service. Heel tevreden 😊 super boot, super service en al heel veel vangsten ! Kortom, laat je boot door Ruud bouwen dan ben je een tevreden visser. Op naarFrankrijk, bakken sleuren 😉
 • Geplaatst door Dominique Lehouck
  Paar weekjes geleden bij Ruud de poseidon gekocht .Wat een klasse bootje!!! Zeer tevreden over
 • Geplaatst door Rene Schouten
  Zaterdag mijn boot gebracht voor het inbouwen van een dieptemeter gisterenavond alweer opgehaald ziet er weer netjes uit top Ruud.
 • Geplaatst door Leroy
  Ruud heeft netjes alles uitgelegd meegedacht en snel en goede kwaliteit werk afgeleverd!!
 • Geplaatst door Peter schouten
  Ruud bedankt voor de super snelle service voor zowel de ontlader als de stootrand.
 • Geplaatst door Jacco
  Afgelopen zaterdag bij Ruud geweest met mn nanotec bootje, storing met ontvangst. Er zat een tactic ontvanger/handzender op. Wat dus de grootste rommel blijkt te zijn. En te horen gekregen wat ik allemaal absoluut niet moest doen met de boot, wat fishfun juist het tegenovergestelde over zij toen ik hem ooit kocht daar (waar ik nu absoluut niet meer kom). Bij Ruud eerst bakkie koffie gehad en een hoop info over voerboten gehad, best interessant allemaal. Daarna heeft Ruud de boot gerepareerd, aansluitend meteen een testvaart gedaan bij hem voor in het water. De boot doet het nu beter dan dat hij ooit gedaan heeft.
 • Geplaatst door Cok paape
  De uitleg die Ruud geeft over de voerboot ( poseidon) die ik onlangs bij hem gekocht heb is fenomenaal. Ik heb nog nooit een bouwer en verkoper meegemaakt die zoveel tijd voor je neemt. Hier kan geen enkele bouwer en winkel ook maar in de buurt van Ruud komen. Ga zo door Ruud.
 • Geplaatst door Joost
  Als er nog mensen zijn die twijfelen om een bestaande baitliner om te bouwen dan zou ik zeggen knoop doorhakken en laten ombouwen door Ruud.
  Ik heb vandaag mijn omgebouwde baitliner opgehaald en getest wat een verschil.
  Ruud is echt een vakman en alles ziet er netjes uit en perfect aangepast.
  Ondanks de corona toestanden is alles goed uitgelegd en word er de tijd voor je genomen wat ik erg waardeer.

  Ruud bedankt voor alles je hebt er een tevreden klant bij.
 • Geplaatst door Tim
  Ik had 2 jaar geleden een prisma 3 aangeschaft.
  Hoorde van verschillende mense dat het een goei bootje zou zijn.
  Heb die 2 jaar alleen maar lopen kutte met dat ding.. 4 keer kunnen gaan zwemmen om dat ding terug te halen, kon maar 5 keer 100 meter varen en dat ding was alweer leeg.. dat soort gezeur.
  Nou stelde een maat van me voor om me boot bij rcvoerboten te laten ombouwen en ik moet zeggen..

  Dat ik spijt heb dat ik onze ruud niet eerder kende!! Had ik teminste meteen een goeie boot gekocht.
  Gelukkig heeft hij me kunnen helpen en de tijd genomen om de boot helemaal uit te leggen!
  Is echt een top vent die passie heeft voor zijn hobby/vak.
  Ga zeker nog een keer terug komen
 • Geplaatst door Sjaak de lange
  Bij Ruud langs geweest om mijn handzender te aktieveren om de diepte meter aan en uit te zetten. De koffie stond al klaar en werdt weer vriendelijk ontvangen, zoals altijd keek ik mijn ogen uit van het gereedschap en de spullen die hij hebt staan en wat een kennis van zaken. Bedankt Ruud weer tof geholpen man. Ps een half uur werdt weer 3 uur👌
 • Geplaatst door Erik
  Zoekende naar een goede wierbeschermer voor de baitliner kwamen mijn maatje en ik Ruud online tegen.
  En hij had met de 3d printer had hij een prototype gemaakt waar wij enthousiast van werden.
  Uiteindelijk langs gegaan bij ruud.
  Werden super ontvangen en als voorbeeld heeft Ruud de wierbeschermer gemonteerd op mijn maat zijn boot.
  Paste perfect en na een bak koffie hadden we het over de schroef die Ruud op de 3d printer had gemaskt.
  We mochten die uitproberen.
  Vaart super en geeft minder trillingen omdat deze stuk lichter is.
  Ons bezoek en contact met Ruud hebben wij als zeer tof ervaren.
  Super service en gezellig.
  Zeker een super kerel met een echt gevoel naar mede karpervissers toe.
 • Geplaatst door Patrick
  29 februari onze poseidon opgehaald bij Ruud. Geweldige boot, vaart automatisch kaarsrecht bij storm zonder zelf bij te sturen. uitstekende uitleg gehad van een bevlogen man. Ruud dank voor je support. Een aanrader.
 • Geplaatst door Ab Hannema
  Deeper chirp door Ruud laten versterken en inbouwen in mn Big Dropper, helemaal top. Wat een vakman, thanx.
 • Geplaatst door Nick Cuijpers
  Top na service, via telefoon probleem met zender aangepakt!

  Geen zakken vuller maar gewoon een vakman die er alles aan doet om zijn klanten tevreden te houden!

  Zo vind je er niet veel meer!

  Black prisma 3 is de Max!

  Bedankt Ruud

  Mvg

  Cuijpers nick
 • Geplaatst door Eric Burger
  Recent bij RcVoerboten een omgebouwde deeper pro+ chirp aangeschaft en deze werdt binnen 3 dagen geleverd voor de deur . Het setje ziet er super strak uit en is professioneel omgebouwd en kan dmv een door hem zelf geproduceerde modificatie worden toegepast als voerboot fishfinder/dieptemeter .
  Ook het bakje voor de rotofeeder welke wordt geproduceerd door rc voerboten is een mooi product en zal mijn nieuwe voerboot straks sieren . Bij deze dank voor de goede service, snelle levering en het bereid zijn om de tijd te nemen om telefonisch advies te geven .
  Al met al een pluim voor dit bedrijf
 • Geplaatst door Bas
  Snellen goeden levering. Na het na vragen over een onderdeel snel en goed te woord gestaan . Kan niet anders zeggen moeten er meer van zijn zo
 • Geplaatst door Theo
  Bedankt Ruud.

  Voor jou ondersteuning.

  Toppie.

  S6 met jou bedrijf.

  Grüss Theo.
 • Geplaatst door Raymond
  Ik had een tijdje geleden, op advies van Ruud, 2 LifePo4 accu’s bij hem gekocht. Ze waren zeker niet goedkoop, maar de voordelen die het opleverden waren volgens hem het geld dubbel en dik waard. Na een vistrip in Frankrijk kan ik nu een ieder deze accu’s aanbevelen. Het scheelt namelijk behoorlijk wat in gewicht (+/- 3 kg) t.o.v. loodaccu’s en ik heb er dagen mee kunnen uitvaren (3 hengels) voordat ze leeg waren. Samenvattend kan ik zeggen dat het de investering, dankzij Ruud, meer dan waard is geweest.
 • Geplaatst door MIchel Vercoelen
  Vandaag mijn EERSTE voerboot aangeschaft! De Black Scorpion met dieptemeter.
  Instapmodelletje tweedehands.
  Bedankt Ruud voor alle tips! Proefvaartje voor de deur! Helemaal goed.
 • Geplaatst door Jeroen
  Vandaag mijn nieuwe voerboot De Poseidon opgehaald bij Ruud. Eerst een kop koffie met gebak (want Ruud vierde zijn trouwdag). Daarna de uitgebreide uitleg
  over de boot en de besturing. Toen naar buiten. Boot in de sloot en GPS uit proberen. Wat een super boot is dit! [ik was al blij met mijn vorige boot, maar dit is toch wel een klasse beter!]. Uitleg (EN DOEN) hoe de boot te gebruiken en de waypoints + home point in te stellen. Ook nog even 200 meter uitvaren. SUPER!!
  Ga hier zeker heel veel plezier aan beleven. En ik weet zeker dat Ruud altijd met raad en daad klaar staat! TOP! TOP!! TOP!!!
 • Geplaatst door Henk
  Ruud,
  Bedankt dat je me gisteren hebt geholpen om de voerboot weer optimaal te laten werken.
  trouwens een goede tip van je om de antenne's op de juiste plek te plaatsen
 • Geplaatst door Sterckx johan
  Ruud je bent een top kerel , eerst had je jouw bedenkingen bij mijn aanpassing van de roto feeder op mijn prisma maar je deed het toch en het werkt prima waarvoor dank. Kan je alleen maar aanraden bij mensen die een boor willen kopen .
  Groetjes die gekke Belg
 • Geplaatst door Mosttey Tom
  Upgrade voor de prisma III laten uitvoeren, nieuwe batterijen gestoken. Lifepo4, boot vaart veel langer en sneller. En steeds antwoord op alle vragen! Top!
 • Geplaatst door Carola Post
  Wij zijn bij Ruud terecht gekomen via internet gezien we een kwalitatief echt goede voerboot wilden aanschaffen. Binnen korte tijd konden wij langskomen en heeft Ruud ons zoveel mogelijk verteld over de voerboten en de techniek. Na superfijn advies hebben wij voor de Poseidon gekozen. Op woensdag besteld en al op vrijdag kunnen halen! Na het vaarexamen met succes te hebben afgelegd zijn we vol trots met de boot naar huis gereden en inmiddels de eerste sessies achter de rug. De boot maakt z'n beloftes volledig waar! Superblij mee, ik kan Ruud echt aanbevelen aan een ieder die een kwalitatief goede voerboot zoekt. Ruud ontzettend bedankt, we hebben er nu al ontzettend veel plezier van!
 • Geplaatst door Pascal
  Na veel speurwerk op internet uiteindelijk uitgekomen bij RC Voerboten. Ruud al enkele malen voorbij zien komen op Youtube en wat meteen opviel was zijn passie, kennis van het vak en klantgerichtheid. Ruud gebeld en diezelfde dag nog kon hij ruimte voor me maken. Na een bak koffie en uitgebreide uitleg over vanalles en nog wat gekozen voor een Prisma Black. Vervolgens nog een uur uitleg gekregen over de boot op t water tegenover zijn werkplaats en zelfs een heus vaarexamen moeten afleggen voordat ik de boot mee kreeg Kan niet anders zeggen dan een super service en een geweldige vent! Ruud bedankt!
 • Geplaatst door Teun
  Nieuwe voerboot laten bouwen bij RC VOERBOTEN en kan je vertellen dat na mijn vorige boot het toch weer een prisma omgebouwt is geworden met de nieuwste stillemotoren Gps maar ook een dieptemeter op de zender maar ook een raymarine dieptemeter ingebouwd die in het menu omgezet kan worden en ik toch nog alle funties kan bedienen en zien in het menu van de zender .voervijsel rotorfyder hoekrelay en camara verder alle knoppen vervangen voor drukknoppen omgebouwt naar ijzerforfaat accus ,voltmeter verstraler en extra lampjes voor en achter .Achterlamjes zijn voor als de voervijsel aan en uit staat alles naar wens met wat de klant wou super tevreden met wat er van deze boot is gemaakt. En de vakkennis van ruud doet de rest. Veel boten gehad maar deze is wel heel speciaal en ruud zij met eigen woorden de mooiste voerboot ter wereld. Ik kan mij daar bij aansluiten beter word het niet. RUUD BEDANKT VAN EEN KLANT MET VELE WENSEN
 • Geplaatst door Mario
  Vandaag mijn nieuwe Poseidon opgehaald bij Ruud (RCVoerboten). Bij deze wil ik Ruud bedanken voor de tijd en de perfecte uitleg van hoe alles werkt op de boot. Het is echt een aanrader om bij deze zeer enthousiaste vakman je voerboot te bestellen. Hij neemt heel veel tijd om samen met de persoon te kijken welke voerboot het beste bij hem past en is hier erg duidelijk en eerlijk in. Top geregeld Ruud.
 • Geplaatst door Willem
  Top geregeld Ruud ??
 • Geplaatst door Gouwenaar
  Hallo Ruud,

  Ben erg tevreden met de manier waarop u met uw klanten omgaat. Eerlijk en recht door zee. Ook ben ik erg blij met mijn nieuwe voer boot. De eerste sessie zal snel plaats vinden en ben al uitvoerig aan het varen geweest en nog meer zal volgen om eens goed mijn stekken eens in kaart te brengen.

  Raad alle nieuwsgierigen die hier komen rond neuzen aan om Ruud eens te bellen en om advies te vragen en zeker om de winkel over te slaan en bij Ruud een boot aan te schaffen. zoon service vind u namelijk nergens.

  Veel succes met je zalen Ruud en dat je er nog maar veel mag verkopen verdien je zekers.

  Groeten uit Gouda

 • Geplaatst door Geurt
  bedankt ruud dat je de bootje wouw in ruilen wat een supper boot die poseidon zaterdag gevaren alles perfect heel blij mee
 • Geplaatst door Jan Frans de Boer
  Ik zocht al een tijd een voerboot, uit eindelijk in augustus toch besloten om er 1 aan te schaffen, ook omdat ik een trip naar Frankrijk ging maken.
  Na een paar mooie verhalen gehoord te hebben, veel info heb verkregen en ik info gaf waarvoor ik de boot wilde gebruiken, zijn we uit gekomen op de Prisma Black LifeP04 met een powerbank 30ah.
  Een fantastische boot die in Frankrijk zeer goed van pas kwam, met de auto-pilot kwam ik steeds weer op de zelfde stek terecht, er kan genoeg voer mee. Dit alles resulteerde na 7 dagen in 30 mooie Karpers uit een lopend van 10 kg tot mijn PR van 22,8 kg.


  Ruud dank je wel, het is echt een top boot, zeer blij mee!
 • Geplaatst door Frits Stulen
  Super klantvriendelijk en geweldige service! Neemt de tijd voor je en weet waar hij over praat, top!
 • Geplaatst door Dennis Eggermont
  Na een aantal jaren veel plezier gehad te hebben van mijn black pearl met diverse opties heb ik de keuze gemaakt om over te stappen naar de prisma compact, voor een liefhebber als ik voor de black pearl was deze keuze niet makkelijk.
  Maar de prisma compact heeft mijn positief verrast het gemak waarmee deze compacte (kleine) voerboot door de golven vaart op het kanaal is echt te gek zonder problemen worden deze getrotseerd.
  Dan de gebruiksvriendelijke handzender waarmee je alles kunt doen op een overzichtelijk scherm, diepte, temperatuur, accu/boot spanning alles kan je goed aflezen.
  De gps/autopilot en waypoints/stekken zijn makkelijk in te stellen, na een druk op de knop van stek naar stek en terug naar home wat een gemak.
  Voor iemand die een kleine/compacte voerboot zoekt met alle opties kan ik deze zeker aanraden.

  Pluspunten:
  - 1 zender voor alle functies
  - makkelijk te bedienen
  - vaart makkelijk door de golven
  - auto stand ( varen zonder gas geven)
  -
 • Geplaatst door John Licht
  Vandaag mijn boot uitgeprobeerd de Prisma compact wat een super boot ! heb al eens met een andere boot gevaren van Ruud maar deze is ongelooflijk wat deze boot allemaal kan, het enige wat ik kan zeggen is " Ruud je bent een tovenaar "
 • Geplaatst door Marco
  5 juni ruud gebeld.
  Ik had een probleem met mijn prisma.
  Ruud heeft mij zeer vakkundig geholpen via de telefoon
  Wat een top service
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door

Gastenboek

 • 02-01-2021 - Vandaag mijn voerboot opgehaald bij Ruud. Een volledig vernieuwde en...  lees meer
 • 13-11-2020 - Afgelopen woensdag mijn nieuwe Revolt S5 opgehaald.
  De uitleg was super...  lees meer
 • 05-11-2020 - Eind september voerboot Prisma Black met Deeper Chirp gekocht. Ruud...  lees meer
Plaats een bericht
 • Logo new

Aanbieding

Revolt L5 € 1.599,00 € 1.499,00
© 2014 - 2021 RCVoerboten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel