Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Dennis van Hunen
  Na een lange tijd zoeken ben ik terecht gekomen bij RC Voerboten.
  Nu weet ik dat er veel wordt aangeboden op internet en dat maakt het soms lastig.
  Mijn eisen waren simpel, een compacte voerboot met fishfinder, gps en autopilot functie.
  Omdat het mijn eerste voerboot is vond ik het belangrijk dat ik voor onderhoud en reparaties terecht kon komen bij een specialist, dit omdat ik niet voor verrassingen wil komen te staan.
  Ik ben blij dat ik bij Ruud terecht ben gekomen, Ruud is een vakman en weet precies waar hij over praat.
  Hij had ook snel mijn vertrouwen gewonnen en de keuze was voor mij snel gemaakt.
  Het zou de Prisma compact voerboot worden een voerboot die bij mij past, ik vis niet op hele grote wateren en hij voldoet aan alle eisen die ik heb.
  Een compacte voerboot met fishfinder, autopilot en lithium ion accu’s .
  De lithium ion accu’s voor een langere vaartijd en het snel opladen van de accu’s.
  Na een afspraak gemaakt te hebben met Ruud heb ik op dinsdag 2 juni mijn voerboot opgehaald.
  Onder het genot van een kopje koffie en wat informatie over de boot was het tijd om de boot te testen.
  Ruud neemt alle tijd voor je, en laat je alle functies en mogelijkheden zien die op de boot zitten.
  Voor mij was het nieuw en kon ik gelijk alles testen onder het toeziend oog van Ruud.
  Ondertussen ben ik al een paar keer op pad geweest met de boot en heb ik hem goed kunnen testen.
  Kortom gezegd is het een top bootje en ben ik blij
  dat ik hem bij RC Voerboten heb gekocht!
 • Geplaatst door Robert
  Al een paar maanden was ik op zoek naar een goede accu voor mijn aangeschafte rubberboot. Kwam al vrij snel bij Ruud terecht en hij heeft mij uitvoerig tr woord gestaan de ‘ pro- en cons’ gedeeld van diverse accu’s. Uiteindelijk besloten op de lifepo4 ,100 ampere te kopen. Kreeg er van Ruud zelfs een zwaardere oplader bij en ringetjes on de elctromotor en de raymarine aan te kunnen sluiten op de accu. Wat een topservice en advies. Een heel tevreden klant die zeker terugkomt.
 • Geplaatst door Jelle Heestermans
  Beste Ruud ,


  Bedankt voor de ontvanger en antenne te maken,je bent top binnenkort nog wat zotte aankopen bij je doen😏😏😏

  Gr jelle
 • Geplaatst door Jouke Spoelstra
  Ruud...topper....man man man had ik dat maar eerder geweten, je bent kundig en op en top specialist. Nee tot gisteren had ik nog nooit van je gehoord maar na je vakkundige reparatie die geen enkele botenbouwer op zich wilde nemen wil ik je op deze manier bedanken.
  Persoonlij, goede prijs kwaliteit en na 5 jaar ergernis met mijn Ray Marine Wefish heb je alle problemen opgelost die een andere botenbouwer niet kon oplossen. ruim 300 meter met de wefish, het was niet mogelijk volgens anderen maar jij hebt het gefikst. De boot lag te diep en maakte soms water....opgelost! na 5 jaar door jou! Nogmaals dank ik ben er super blij mee.
  Jouke Spoelstra
  Drachten
 • Geplaatst door Ceriel
  Vandaag kennis gemaakt met Ruud en de batterijen van m’n voerboot laten vervangen. Ruud is een vakman pur sang met een bak aan kennis...top geregeld!
 • Geplaatst door Brian K
  Vrijdag eerste dag vissen. Breekt er een onderdeel af en nu kan ik mijn roer niet meer gebruiken. Dat word dus moeilijk varen. Toen dacht ik, meteen ruud bellen die weet messchien een oplossing. En ja hoor, het was 19.00 en ruud zei gelijk, ik kan naar je toe komen om te maken(van Berkhout naar Maastricht 265km) ik dacht die maakt een grapje. Maar om 23.00 stond die bij me aan het water. Wat een top gozer. 10min werk, alles gemaakt en het bootje vaarde weer als een jekko.
  Een dag later wist ik de topvis te vangen 22.7kg en nog 40 andere exemplaren, zonder boot was dit niet gelukt.

  Bedankt ruud dat je me sessie hebt gered. Je bent een Topgozer en wat een service
 • Geplaatst door Sander&Patrick
  Mijn zoon van 14 is al een fanatiek karpervisser. Met een PR van 20 op openbaar water. Iedere dag bezig met filmpjes kijken om te leren en beter te worden. Kortom, ik gun hem best een voerboot, maar dan wel een goede. Gezocht op internet en bij de black Pearl van Rc terecht gekomen. Uitgebreid met een dieptemeter...en dan heb je dus echt wat voor een jonge visser ! Ruud liet zelf weten dat ie niet helemaal tevreden was over de accu en dat ie een nieuwe zou na sturen 🤓. Kijk dat is nou service. Heel tevreden 😊 super boot, super service en al heel veel vangsten ! Kortom, laat je boot door Ruud bouwen dan ben je een tevreden visser. Op naarFrankrijk, bakken sleuren 😉
 • Geplaatst door Dominique Lehouck
  Paar weekjes geleden bij Ruud de poseidon gekocht .Wat een klasse bootje!!! Zeer tevreden over
 • Geplaatst door Bertus Kneppers
  Na een jaartje met een Nanotec bootje te hebben gevaren, ging ik eens op zoek naar een oplossing om de elektromotor stiller te krijgen. Andere motor erin en klaar zou je zeggen. Niet dus. Na een paar telefoontjes kwam ik in contact met Ruud van RC voerboten. Hij kan veel en wilde met alle liefde aan zo'n ombouw klus beginnen maar dit zou in verhouding tot de boot teveel gaan kosten. Logisch. Impulsief als ik ben, gelijk mijn bootje verkocht en dezelfde week zat ik bij Ruud in de werkplaats. Maar even terplaatse een boot kopen en gelijk meenemen was er niet bij. Na een goed gesprek over de verschillende mogelijkheden koos ik uiteindelijk voor een Prisma boot . Geluid..... muisstil, en met de GPS in combinatie met de auto pilot heb ik een paar dagen later deze boot op kunnen halen. De fishfinder is gewoon simpel maar voldoet voor mij goed. Kan altijd nog beter, uitgebreider en duurder. Ik ben erg blij dat ik dit adres heb gevonden. Ruud is een vakman die geen praatjes verkoopt maar eerlijk zegt waar het op staat. Verkopen kunnen we allemaal, maar het gaat erom dat je nog eens terug kunt komen zonder dat je afgescheept wordt met een antwoord waar je niets aan hebt. Bedankt zover Ruud, heb hem al een paar keer gebruikt en het is TOP 😁 ‼️💪
 • Geplaatst door Rene Schouten
  Zaterdag mijn boot gebracht voor het inbouwen van een dieptemeter gisterenavond alweer opgehaald ziet er weer netjes uit top Ruud.
 • Geplaatst door Leroy
  Ruud heeft netjes alles uitgelegd meegedacht en snel en goede kwaliteit werk afgeleverd!!
 • Geplaatst door Peter schouten
  Ruud bedankt voor de super snelle service voor zowel de ontlader als de stootrand.
 • Geplaatst door Jacco
  Afgelopen zaterdag bij Ruud geweest met mn nanotec bootje, storing met ontvangst. Er zat een tactic ontvanger/handzender op. Wat dus de grootste rommel blijkt te zijn. En te horen gekregen wat ik allemaal absoluut niet moest doen met de boot, wat fishfun juist het tegenovergestelde over zij toen ik hem ooit kocht daar (waar ik nu absoluut niet meer kom). Bij Ruud eerst bakkie koffie gehad en een hoop info over voerboten gehad, best interessant allemaal. Daarna heeft Ruud de boot gerepareerd, aansluitend meteen een testvaart gedaan bij hem voor in het water. De boot doet het nu beter dan dat hij ooit gedaan heeft.
 • Geplaatst door Cok paape
  De uitleg die Ruud geeft over de voerboot ( poseidon) die ik onlangs bij hem gekocht heb is fenomenaal. Ik heb nog nooit een bouwer en verkoper meegemaakt die zoveel tijd voor je neemt. Hier kan geen enkele bouwer en winkel ook maar in de buurt van Ruud komen. Ga zo door Ruud.
 • Geplaatst door Joost
  Als er nog mensen zijn die twijfelen om een bestaande baitliner om te bouwen dan zou ik zeggen knoop doorhakken en laten ombouwen door Ruud.
  Ik heb vandaag mijn omgebouwde baitliner opgehaald en getest wat een verschil.
  Ruud is echt een vakman en alles ziet er netjes uit en perfect aangepast.
  Ondanks de corona toestanden is alles goed uitgelegd en word er de tijd voor je genomen wat ik erg waardeer.

  Ruud bedankt voor alles je hebt er een tevreden klant bij.
 • Geplaatst door Tim
  Ik had 2 jaar geleden een prisma 3 aangeschaft.
  Hoorde van verschillende mense dat het een goei bootje zou zijn.
  Heb die 2 jaar alleen maar lopen kutte met dat ding.. 4 keer kunnen gaan zwemmen om dat ding terug te halen, kon maar 5 keer 100 meter varen en dat ding was alweer leeg.. dat soort gezeur.
  Nou stelde een maat van me voor om me boot bij rcvoerboten te laten ombouwen en ik moet zeggen..

  Dat ik spijt heb dat ik onze ruud niet eerder kende!! Had ik teminste meteen een goeie boot gekocht.
  Gelukkig heeft hij me kunnen helpen en de tijd genomen om de boot helemaal uit te leggen!
  Is echt een top vent die passie heeft voor zijn hobby/vak.
  Ga zeker nog een keer terug komen
 • Geplaatst door Nico gr
  Zo hehe ff nu tijd voor dit . door drukte en andere dingen.

  3 weken geleden was er ineens een probleem met me Prisma Black,
  Heb er nooit wat mee.

  Deze wilde na een kleine 60 a 80 mtr uitvaren niet meer terug komen en ook niet reageren op wat voor cmd van de handset dan ook.
  Dus !! gggrrr

  Ruud maar weer eens een x bellen,was toch lang geleden.
  Was op een zaterdag en zat lekker te vissen.
  Na een lang verhaal etc alles een beetje uitgelegd te hebben via de tel.
  Wist hij bijna voor 100 % zeker wat het probleem was.

  Ik kon gelijk de volgende dag komen. OP ZONDAG dus,maar helaas kon ik zelf niet,maar dit was wel een heel goed gebaar. Zeker omdat ik later die week een aantal dagen ging vissen in het buitenland.

  Toch af gesproken een paar dagen later en dus op naar Ruudje RC voerboten

  Nou na ff wat bij gepraat te hebben toch maar naar de boot en het probleem gaan kijken.

  Al met al eerst de zender getest, en die bleek toch aardig in orde te zijn. Toen de boot open gemaakt. En daar de ontvangst module vervangen. boot weer in elkaar en uitproberen buiten op de rivier voor de deur !!

  Nou hij deed het aardig op meer dan 200 mtr te zijn mee gelopen met de handzender in de hand en de boot op de parking place . dat gaat ook sneller dan varen. ( gvd wat was het koud he ouwe.?? haha )

  Maar goed na dat gedaan te hebben dacht ruud dat alles evt wel in orde was. Dus nu gaan testen met de handzender op de plek en de boot uitvaren . Na 70 mtr ging die al raar doen en na 80 mtr ging die gewoon lekker de kant in.

  Dus !!! niet in orde.

  Dan maar weer een andere module erin zetten dacht ruud.

  ( voor de goede orde,hij heeft eerst getest met gebruikte modules. )

  En weer opnieuw testen. Dit is wel 5 x gedaan zo. En elke x kwamen we er niet uit.
  Ik zeg WE
  ,maar het moet zijn Hij .

  Maar goed ik was er toch bij.??

  Na enige keren de vaart wat op neer te hebben gelopen in die snijdend kou en de boot het nog steeds niet deed ( na toch al wat uurtjes verder ). Heeft Ruud er op allebei < de handset en de boot > een nieuwe module erin gezet.

  En na een half uurtje weer testen met alle truuks en afstanden. Moest deze nu in orde zijn. kwam weer goed terug en recht en ook het bereik ging over de 200 mtr makkelijk. Dus ik blij ruud blij de boot blij .

  Ik ben later in de middag naar huis gegaan met dat de boot in orde was. Helaas heb ik verder nog niet kunnen testen omdat ik in het buitenland op een watertje zat waar ik niet verder dan 50 a 60 mtr kon varen ,maar ik ga er toch vanuit dat die weer de oude is.

  Bij deze bedankt Ruud voor de prima service en ook de tijd die je ervoor heb genomen.

  Ik had hem al na die 2 uurtjes een doodgooi gegeven.

  Jij wilde dat ook,maar je bedacht je nog net na die 2 uurtjes voor de deur hahaha
  ( dit blijf onder ons ). oeps !!!

  Ook wil ik toch wel even melden dat het waarschijnlijk me eigen schuld is geweest van dat de module kapot is gegaan . Ja ook ik maak fouten Maar dat is een lang verhaal.

  Dus we staan quitte Ruud. na die dag.!!

  De kosten die er gemaakt zijn door die aantal uren en werk staat niet tegenover wat de prijs was. En dit heeft Ruud prima opgelost .

  Niet gelijk je een poot uitrukken,maar gewoon ook mee denken en realistisch blijven.

  Volgende x gewoon weer naar RC voerboten voor de reparatie evt en de service .
  Bedankt Ruud
 • Geplaatst door Sjaak de lange
  Bij Ruud langs geweest om mijn handzender te aktieveren om de diepte meter aan en uit te zetten. De koffie stond al klaar en werdt weer vriendelijk ontvangen, zoals altijd keek ik mijn ogen uit van het gereedschap en de spullen die hij hebt staan en wat een kennis van zaken. Bedankt Ruud weer tof geholpen man. Ps een half uur werdt weer 3 uur👌
 • Geplaatst door Erik
  Zoekende naar een goede wierbeschermer voor de baitliner kwamen mijn maatje en ik Ruud online tegen.
  En hij had met de 3d printer had hij een prototype gemaakt waar wij enthousiast van werden.
  Uiteindelijk langs gegaan bij ruud.
  Werden super ontvangen en als voorbeeld heeft Ruud de wierbeschermer gemonteerd op mijn maat zijn boot.
  Paste perfect en na een bak koffie hadden we het over de schroef die Ruud op de 3d printer had gemaskt.
  We mochten die uitproberen.
  Vaart super en geeft minder trillingen omdat deze stuk lichter is.
  Ons bezoek en contact met Ruud hebben wij als zeer tof ervaren.
  Super service en gezellig.
  Zeker een super kerel met een echt gevoel naar mede karpervissers toe.
 • Geplaatst door Mario de Jonker
  Na voor de tweede keer problemen te hebben met mijn Nanotec Voerboot is de maat VOL!
  En ben ik op zoek gegaan naar een goede Specialist die echt verstand heeft van Voerboten.
  Eerst had ik vertrouwen in Henk, van VisFun. Helaas heeft die man mij gewoon belazerd!
  Heel verhaal dat ik een nieuwe zender moest aanschaffen, met een antenne weg gebouwd in de boot.
  Je zou veel meer bereik hebben, plus dat de Handzender ook digitaal zal zijn, was zijn antwoord.
  Binnen een half jaar, kwamen de probleempjes weer terug!
  Nog geen 50 meter bereik meer, Motor blijft doordraaien terwijl je de zender gewoon gebruikt.
  Ik was het zo zat! Dus vandaar op zoek naar de echte Specialist.
  Zo kwam ik bij Ruud uit, van RCVoerboten. Deze beste man liet even zien wat er allemaal aan de hand was met mijn Voerboot. Het smeermiddel (vet wat je nooit had moeten gebruiken voor de motor) zat helemaal in de motor verstopt! Dit was op aanraden van Henk! De binnen antenne heeft gewoon onvoldoende bereik!
  De hele boot moest uit elkaar gehaald worden om die vet rotzooi weg te krijgen.
  Nadat dit door Ruud gedaan was, blijkt de as van de motor ook met brute kracht in de koppeling geperst te zijn.
  Waarom? Omdat, na controle, deze as gewoon krom was! Alweer een min puntje Henk!
  Ruud heeft met veel moeite dit weer recht gekregen, maar we waren nog niet klaar.
  Hij heeft ook de Handzender bekeken, en blijkt dat er helemaal niks digitaal aan de zender was!
  Daar schrok ik best wel van. Want ik heb er serieus geld voor betaald!
  Nu was ik er helemaal klaar met die Henk van Visfun! Hoe kan je zo je klanten afschepen!
  Met eigenlijk Rommel! Wat je aansmeert aan de klanten!
  Nee, dan ben je bij Ruud van RCVoerboten beter af. Deze neemt echt de tijd voor je, en je gaat pas de deur uit, als de klant tevreden is.
  Hij heeft best wel veel onderzoek aan mijn Voerboot gedaan, wat hij niet had hoeven te doen.
  Maar omdat hij toch ermee bezig was, heeft hij alles na gekeken en onderdelen vervangen, wat vervangen moest worden.
  Na een test vaart gedaan te hebben, en gezien wat nu mijn voerboot voor bereik heeft, daar kan Visfun een puntje aan zuigen!
  Ik zou zeggen aan allen! Wil je echt een goede voerboot aanschaffen?
  Waar je bijna geen problemen mee hebt? En goed bereik op het water?
  Ga dan naar Ruud! Van RCVoerboten. Deze weet echt wel waar hij het over heeft.
  Goede service en luistert naar de klant!

  Normaals Ruud, Bedankt voor de goede zorgen!
 • Geplaatst door Patrick
  29 februari onze poseidon opgehaald bij Ruud. Geweldige boot, vaart automatisch kaarsrecht bij storm zonder zelf bij te sturen. uitstekende uitleg gehad van een bevlogen man. Ruud dank voor je support. Een aanrader.
 • Geplaatst door Ab Hannema
  Deeper chirp door Ruud laten versterken en inbouwen in mn Big Dropper, helemaal top. Wat een vakman, thanx.
 • Geplaatst door Nick Cuijpers
  Top na service, via telefoon probleem met zender aangepakt!

  Geen zakken vuller maar gewoon een vakman die er alles aan doet om zijn klanten tevreden te houden!

  Zo vind je er niet veel meer!

  Black prisma 3 is de Max!

  Bedankt Ruud

  Mvg

  Cuijpers nick
 • Geplaatst door Eric Burger
  Recent bij RcVoerboten een omgebouwde deeper pro+ chirp aangeschaft en deze werdt binnen 3 dagen geleverd voor de deur . Het setje ziet er super strak uit en is professioneel omgebouwd en kan dmv een door hem zelf geproduceerde modificatie worden toegepast als voerboot fishfinder/dieptemeter .
  Ook het bakje voor de rotofeeder welke wordt geproduceerd door rc voerboten is een mooi product en zal mijn nieuwe voerboot straks sieren . Bij deze dank voor de goede service, snelle levering en het bereid zijn om de tijd te nemen om telefonisch advies te geven .
  Al met al een pluim voor dit bedrijf
 • Geplaatst door Bas
  Snellen goeden levering. Na het na vragen over een onderdeel snel en goed te woord gestaan . Kan niet anders zeggen moeten er meer van zijn zo
 • Geplaatst door Theo
  Bedankt Ruud.

  Voor jou ondersteuning.

  Toppie.

  S6 met jou bedrijf.

  Grüss Theo.
 • Geplaatst door Raymond
  Ik had een tijdje geleden, op advies van Ruud, 2 LifePo4 accu’s bij hem gekocht. Ze waren zeker niet goedkoop, maar de voordelen die het opleverden waren volgens hem het geld dubbel en dik waard. Na een vistrip in Frankrijk kan ik nu een ieder deze accu’s aanbevelen. Het scheelt namelijk behoorlijk wat in gewicht (+/- 3 kg) t.o.v. loodaccu’s en ik heb er dagen mee kunnen uitvaren (3 hengels) voordat ze leeg waren. Samenvattend kan ik zeggen dat het de investering, dankzij Ruud, meer dan waard is geweest.
 • Geplaatst door MIchel Vercoelen
  Vandaag mijn EERSTE voerboot aangeschaft! De Black Scorpion met dieptemeter.
  Instapmodelletje tweedehands.
  Bedankt Ruud voor alle tips! Proefvaartje voor de deur! Helemaal goed.
 • Geplaatst door Jeroen
  Vandaag mijn nieuwe voerboot De Poseidon opgehaald bij Ruud. Eerst een kop koffie met gebak (want Ruud vierde zijn trouwdag). Daarna de uitgebreide uitleg
  over de boot en de besturing. Toen naar buiten. Boot in de sloot en GPS uit proberen. Wat een super boot is dit! [ik was al blij met mijn vorige boot, maar dit is toch wel een klasse beter!]. Uitleg (EN DOEN) hoe de boot te gebruiken en de waypoints + home point in te stellen. Ook nog even 200 meter uitvaren. SUPER!!
  Ga hier zeker heel veel plezier aan beleven. En ik weet zeker dat Ruud altijd met raad en daad klaar staat! TOP! TOP!! TOP!!!
 • Geplaatst door Henk
  Ruud,
  Bedankt dat je me gisteren hebt geholpen om de voerboot weer optimaal te laten werken.
  trouwens een goede tip van je om de antenne's op de juiste plek te plaatsen
 • Geplaatst door Sterckx johan
  Ruud je bent een top kerel , eerst had je jouw bedenkingen bij mijn aanpassing van de roto feeder op mijn prisma maar je deed het toch en het werkt prima waarvoor dank. Kan je alleen maar aanraden bij mensen die een boor willen kopen .
  Groetjes die gekke Belg
 • Geplaatst door Mosttey Tom
  Upgrade voor de prisma III laten uitvoeren, nieuwe batterijen gestoken. Lifepo4, boot vaart veel langer en sneller. En steeds antwoord op alle vragen! Top!
 • Geplaatst door Carola Post
  Wij zijn bij Ruud terecht gekomen via internet gezien we een kwalitatief echt goede voerboot wilden aanschaffen. Binnen korte tijd konden wij langskomen en heeft Ruud ons zoveel mogelijk verteld over de voerboten en de techniek. Na superfijn advies hebben wij voor de Poseidon gekozen. Op woensdag besteld en al op vrijdag kunnen halen! Na het vaarexamen met succes te hebben afgelegd zijn we vol trots met de boot naar huis gereden en inmiddels de eerste sessies achter de rug. De boot maakt z'n beloftes volledig waar! Superblij mee, ik kan Ruud echt aanbevelen aan een ieder die een kwalitatief goede voerboot zoekt. Ruud ontzettend bedankt, we hebben er nu al ontzettend veel plezier van!
 • Geplaatst door Pascal
  Na veel speurwerk op internet uiteindelijk uitgekomen bij RC Voerboten. Ruud al enkele malen voorbij zien komen op Youtube en wat meteen opviel was zijn passie, kennis van het vak en klantgerichtheid. Ruud gebeld en diezelfde dag nog kon hij ruimte voor me maken. Na een bak koffie en uitgebreide uitleg over vanalles en nog wat gekozen voor een Prisma Black. Vervolgens nog een uur uitleg gekregen over de boot op t water tegenover zijn werkplaats en zelfs een heus vaarexamen moeten afleggen voordat ik de boot mee kreeg Kan niet anders zeggen dan een super service en een geweldige vent! Ruud bedankt!
 • Geplaatst door Teun
  Nieuwe voerboot laten bouwen bij RC VOERBOTEN en kan je vertellen dat na mijn vorige boot het toch weer een prisma omgebouwt is geworden met de nieuwste stillemotoren Gps maar ook een dieptemeter op de zender maar ook een raymarine dieptemeter ingebouwd die in het menu omgezet kan worden en ik toch nog alle funties kan bedienen en zien in het menu van de zender .voervijsel rotorfyder hoekrelay en camara verder alle knoppen vervangen voor drukknoppen omgebouwt naar ijzerforfaat accus ,voltmeter verstraler en extra lampjes voor en achter .Achterlamjes zijn voor als de voervijsel aan en uit staat alles naar wens met wat de klant wou super tevreden met wat er van deze boot is gemaakt. En de vakkennis van ruud doet de rest. Veel boten gehad maar deze is wel heel speciaal en ruud zij met eigen woorden de mooiste voerboot ter wereld. Ik kan mij daar bij aansluiten beter word het niet. RUUD BEDANKT VAN EEN KLANT MET VELE WENSEN
 • Geplaatst door Mario
  Vandaag mijn nieuwe Poseidon opgehaald bij Ruud (RCVoerboten). Bij deze wil ik Ruud bedanken voor de tijd en de perfecte uitleg van hoe alles werkt op de boot. Het is echt een aanrader om bij deze zeer enthousiaste vakman je voerboot te bestellen. Hij neemt heel veel tijd om samen met de persoon te kijken welke voerboot het beste bij hem past en is hier erg duidelijk en eerlijk in. Top geregeld Ruud.
 • Geplaatst door Ricardo
  Een paar weken geleden zag ik op facebook een bericht voorbij komen van Ruud van RCVoerboten, Ruud had weer iets uitgevonden en mijn interesse was gewekt.
  Het bleek een stand-alone voervijzel te zijn dus zonder dat deze aan je accu zit en op afstand te bedienen.

  Nu was ik wel heel erg geïnteresseerd wilde deze graag testen en na een kort telefoontje de auto in gestapt om vervolgens die kant op te rijden.
  Nu moet je weten Ruud houdt van dingen uitvinden en van dingen vertellen,
  Ik wist dus al dat ik hier niet met 5 minuutjes weg zou zijn.

  Eenmaal aangekomen uiteraard een heerlijk kopje koffie gekregen enige uitleg en toen gingen we naar buiten om te testen, het weer zat een paar weken geleden nog niet mee en ruud waaide dus bijna weg, maar de afstandbediening behaalde toch een zeer schone 150 meter en toen vond Ruud het wel welletjes uiteindelijk na een paar uur kletsen met ruud naar huis gereden en een paar weken gewacht.

  Tot ik 2 weken geleden eindelijk de voervijzel kon gaan testen, tot 200 meter ver gekomen en dit was geen enkel probleem
  Ook de laadcapaciteit was bijna de volledige voerbak en partikels waren uiteraard ook geen enkel probleem!
  Aan de ledjes kun je zien of hij aan of uit staat en dit werkte naar mijn mening zeer goed.

  Na een mooi talud gevonden te hebben met de prisma uiteraard ook gekocht en in onderhoud bij rcvoerboten, deze aangevoerd en mijn aas aangeboden, de volgende ochtend om 7 uur resulteerde dit in een volle fluiter,
  Toen ik deze aan wilde slaan zwom hij zich vrijwel onmiddellijk vast in de waterplanten en was deze geen kant op te krijgen.

  Gelukkig was daar Funsport van Vliet en kon ik even een kano lenen om de vis te drillen, zie hier het resultaat.
  Al met al een geslaagde sessie, de vijzel getest en vis op de kant !
 • Geplaatst door Willem
  Top geregeld Ruud ??
 • Geplaatst door Gouwenaar
  Hallo Ruud,

  Ben erg tevreden met de manier waarop u met uw klanten omgaat. Eerlijk en recht door zee. Ook ben ik erg blij met mijn nieuwe voer boot. De eerste sessie zal snel plaats vinden en ben al uitvoerig aan het varen geweest en nog meer zal volgen om eens goed mijn stekken eens in kaart te brengen.

  Raad alle nieuwsgierigen die hier komen rond neuzen aan om Ruud eens te bellen en om advies te vragen en zeker om de winkel over te slaan en bij Ruud een boot aan te schaffen. zoon service vind u namelijk nergens.

  Veel succes met je zalen Ruud en dat je er nog maar veel mag verkopen verdien je zekers.

  Groeten uit Gouda

 • Geplaatst door Geurt
  bedankt ruud dat je de bootje wouw in ruilen wat een supper boot die poseidon zaterdag gevaren alles perfect heel blij mee
 • Geplaatst door Harry Wierda
  Vorige week dinsdag 3 maart mijn nieuwe Poseidon voerboot opgehaald bij Ruud (RCVoerboten). De boot was net op tijd klaar voor onze 4-daagse sessie in België. Ruud was ook de leverancier van mijn vorige voerboot de Prisma Black waarmee ik ruim 2 jaar met volle tevredenheid heb gevaren. Ondanks dat de Prisma Black mij uitstekend beviel heb ik nu toch gekozen voor een boot die super stil is, meer uitstraling heeft en meer Power en daar heeft Ruud niets te veel over gezegd. Het alles in 1 systeem op de Poseidon met GPS, Autopilot en Dieptemeter werkt zeer goed en nauwkeurig en is bij deze boot ook makkelijk in te stellen, met name de Homepoint instelling en het terugvaren naar het Homepoint is slechts 1 druk op een speciaal daarvoor gereserveerde drukknop. Met de Poseidon heb ik nu een boot voor alle omstandigheden, zo ook de afgelopen 4 dagen waar ik simpel in de storm heb kunnen uitvaren en dat ook voor mijn maat moest doen omdat zijn boot helaas niet tegen de wind in kwam.
  Een ander mooi gegeven van deze voerboot is dat ik zelfs de “Sonar” (op afstand) kan uitzetten wanneer ik wil zodat het hinderlijke getik de vis niet verjaagt. Alles bij elkaar is de Poseidon dus echt de stilste voerboot………………Ruud bedankt weer voor het advies en voor de snelle service en vooral voor de uitleg waardoor ik direct de boot kon gebruiken.
 • Geplaatst door Jan Frans de Boer
  Ik zocht al een tijd een voerboot, uit eindelijk in augustus toch besloten om er 1 aan te schaffen, ook omdat ik een trip naar Frankrijk ging maken.
  Na een paar mooie verhalen gehoord te hebben, veel info heb verkregen en ik info gaf waarvoor ik de boot wilde gebruiken, zijn we uit gekomen op de Prisma Black LifeP04 met een powerbank 30ah.
  Een fantastische boot die in Frankrijk zeer goed van pas kwam, met de auto-pilot kwam ik steeds weer op de zelfde stek terecht, er kan genoeg voer mee. Dit alles resulteerde na 7 dagen in 30 mooie Karpers uit een lopend van 10 kg tot mijn PR van 22,8 kg.


  Ruud dank je wel, het is echt een top boot, zeer blij mee!
 • Geplaatst door corne visser
  Prisma 3 gekocht via marktplaats leek op het moment dat ik hem kocht te werken tot ik thuis er een beetje mee aan de gang ging en dus toch wel wat mankeerde.
  na wat googelen de volgende dag kwam ik uit bij RCvoerboten contact opgenomen en de eerste reactie van Ruud was oh jee. En daar was ik al bang voor maar hoopte op een kleinigheid maar moederbord kapot en de boot zag er ook niet erg goed uit na overleg boot weer terug gebracht naar verkoper en geld terug gehad was toch 550,-.
  bij Ruud een nieuwe prisma compact besteld nadat we hadden gesproken waarvoor ik hem wilde gebruiken (grote zandwinputten)
  Maar goed s avonds nog zitten googelen en begon te twijfelen of ik wel de juiste keuze had gemaakt.Volgende dag met Ruud gebeld en gevraagd of ik nog kon veranderen van keuze kon wel maar na een goed gesprek toch bij de prisma compact gebleven.Nadat Ruud de boot heeft aangepast (accu systeem) heb ik hem zaterdag opgehaald ik wilde hem eigenlijk laten verzenden omdat ik uit Brabant kom maar Ruud zei dat de boot toch enige uitleg nodig had en tegen schappelijke vergoeding wilde hij hem zelfs bezorgen maar goed ben hem zelf gaan halen en na 2 files een slechte omleiding en 2.5 uur later was ik aangekomen bij Ruud na een bakkie koffie en uitleg en wat gevaren was ik toch blij dat ik bij hem langs was gegaan want de uitleg was erg nuttig vooral hoe je met de boot om moet gaan voor en na het varen met betrekking tot de levensduur van de boot want aan en uitzetten en de boot in het waterzetten kan iedereen.
  Al met al aardige kerel met verstand van zaken en heeft toch met 2 keer bellen en mijn bezoek bij hem 3 uur tijd voor me gemaakt omdat hij wil dat je lang plezier hebt van je boot .
  Helemaal top .
 • Geplaatst door Frits Stulen
  Super klantvriendelijk en geweldige service! Neemt de tijd voor je en weet waar hij over praat, top!
 • Geplaatst door Dennis Eggermont
  Na een aantal jaren veel plezier gehad te hebben van mijn black pearl met diverse opties heb ik de keuze gemaakt om over te stappen naar de prisma compact, voor een liefhebber als ik voor de black pearl was deze keuze niet makkelijk.
  Maar de prisma compact heeft mijn positief verrast het gemak waarmee deze compacte (kleine) voerboot door de golven vaart op het kanaal is echt te gek zonder problemen worden deze getrotseerd.
  Dan de gebruiksvriendelijke handzender waarmee je alles kunt doen op een overzichtelijk scherm, diepte, temperatuur, accu/boot spanning alles kan je goed aflezen.
  De gps/autopilot en waypoints/stekken zijn makkelijk in te stellen, na een druk op de knop van stek naar stek en terug naar home wat een gemak.
  Voor iemand die een kleine/compacte voerboot zoekt met alle opties kan ik deze zeker aanraden.

  Pluspunten:
  - 1 zender voor alle functies
  - makkelijk te bedienen
  - vaart makkelijk door de golven
  - auto stand ( varen zonder gas geven)
  -
 • Geplaatst door John Licht
  Vandaag mijn boot uitgeprobeerd de Prisma compact wat een super boot ! heb al eens met een andere boot gevaren van Ruud maar deze is ongelooflijk wat deze boot allemaal kan, het enige wat ik kan zeggen is " Ruud je bent een tovenaar "
 • Geplaatst door Nick Cuijpers
  Hoi Ruud
  Mijn vakantie zit er op,

  Mijn ervaringen

  Bootje varen: op het Haringvliet is het een onmogelijke klus om de boot door de getijdenstromen te krijgen! Heb het eigenlijk niet helemaal getest omdat het gewoon niet goed aanvoelde!

  Bootje varen! Havens en afgesloten wateren!

  Vaart constant en vaart zelfs goed op handmatig!

  Gps! Vorderplek 237 meter van home point

  6 keer voederen op gps altijd op het zelfde home point terug gekomen

  Lijnen uitvaren terwijl de ene uitvaart maak ik mijn andere hengel in orde!

  Perfect gemakkelijk

  Warerski put de Warande! Totale lengte 550 m breed 480 m lang

  Bereik visvinder op 1 m boven de grond bediening idem

  466 m van home point valt het ontvangt van de visvinder weg

  Gps in de hand perfect zet ik op de grond is het bereik 390 meter met 300 meter draad op mijn spoel kan ik nu doen wat ik wil komt altijd terug naar home

  Gps simpeler gemakkelijk 100 % betrouwbaar

  Vis vinder nog veel te leren

  Ben wel te vreden tot zeer tevreden over mijn nieuwe boot!

  100 % super content

  Mvg

  Cuijpers Nick
 • Geplaatst door Marco
  5 juni ruud gebeld.
  Ik had een probleem met mijn prisma.
  Ruud heeft mij zeer vakkundig geholpen via de telefoon
  Wat een top service
 • Geplaatst door Raymond
  Wegens aanschaf van een nieuwe voerboot, een aantal gesprekken met Ruud gevoerd. Wat mij direct opviel was dat hij je niet met allerlei verkooptechnieken, probeert over te halen, maar op een open manier, een eerlijk advies geeft. Dit heeft mij uiteindelijk doen besluiten om de Prisma Black bij hem te bestellen (ook nog eens goedkoper dan bij de concurrent) De uiteindelijke levering verliep zoals afgesproken. Heb daarna nog een aantal reserveaccu’s, met een leuke korting, bij hem gekocht. Heb inmiddels de eerste proefvaart achter de rug. Samengevat ben ik zeer tevreden over de aankoop van de voerboot en de ondersteuning van Ruud.
 • Geplaatst door eric
  laatst ff gebeld met ruud en precies uitleg gekregen hoe ik een andere zender/ontvanger kon plaatsen bedankt nog voor de goede uitleg bootje vaart als een nieuwe
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door

Gastenboek

 • 21-06-2020 - Na een lange tijd zoeken ben ik terecht gekomen bij...  lees meer
 • 17-06-2020 - Al een paar maanden was ik op zoek naar een...  lees meer
 • 14-06-2020 - Beste Ruud ,


  Bedankt voor de ontvanger en antenne te maken,je...  lees meer
Plaats een bericht
 • Logo new

Aanbieding

Lood accu 12V/7Ah € 28,50 € 19,95
© 2014 - 2020 RCVoerboten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel