Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Nick Cuijpers
  Top na service, via telefoon probleem met zender aangepakt!

  Geen zakken vuller maar gewoon een vakman die er alles aan doet om zijn klanten tevreden te houden!

  Zo vind je er niet veel meer!

  Black prisma 3 is de Max!

  Bedankt Ruud

  Mvg

  Cuijpers nick
 • Geplaatst door Eric Burger
  Recent bij RcVoerboten een omgebouwde deeper pro+ chirp aangeschaft en deze werdt binnen 3 dagen geleverd voor de deur . Het setje ziet er super strak uit en is professioneel omgebouwd en kan dmv een door hem zelf geproduceerde modificatie worden toegepast als voerboot fishfinder/dieptemeter .
  Ook het bakje voor de rotofeeder welke wordt geproduceerd door rc voerboten is een mooi product en zal mijn nieuwe voerboot straks sieren . Bij deze dank voor de goede service, snelle levering en het bereid zijn om de tijd te nemen om telefonisch advies te geven .
  Al met al een pluim voor dit bedrijf
 • Geplaatst door Bas
  Snellen goeden levering. Na het na vragen over een onderdeel snel en goed te woord gestaan . Kan niet anders zeggen moeten er meer van zijn zo
 • Geplaatst door Theo
  Bedankt Ruud.

  Voor jou ondersteuning.

  Toppie.

  S6 met jou bedrijf.

  Grüss Theo.
 • Geplaatst door Raymond
  Ik had een tijdje geleden, op advies van Ruud, 2 LifePo4 accu’s bij hem gekocht. Ze waren zeker niet goedkoop, maar de voordelen die het opleverden waren volgens hem het geld dubbel en dik waard. Na een vistrip in Frankrijk kan ik nu een ieder deze accu’s aanbevelen. Het scheelt namelijk behoorlijk wat in gewicht (+/- 3 kg) t.o.v. loodaccu’s en ik heb er dagen mee kunnen uitvaren (3 hengels) voordat ze leeg waren. Samenvattend kan ik zeggen dat het de investering, dankzij Ruud, meer dan waard is geweest.
 • Geplaatst door MIchel Vercoelen
  Vandaag mijn EERSTE voerboot aangeschaft! De Black Scorpion met dieptemeter.
  Instapmodelletje tweedehands.
  Bedankt Ruud voor alle tips! Proefvaartje voor de deur! Helemaal goed.
 • Geplaatst door Jeroen
  Vandaag mijn nieuwe voerboot De Poseidon opgehaald bij Ruud. Eerst een kop koffie met gebak (want Ruud vierde zijn trouwdag). Daarna de uitgebreide uitleg
  over de boot en de besturing. Toen naar buiten. Boot in de sloot en GPS uit proberen. Wat een super boot is dit! [ik was al blij met mijn vorige boot, maar dit is toch wel een klasse beter!]. Uitleg (EN DOEN) hoe de boot te gebruiken en de waypoints + home point in te stellen. Ook nog even 200 meter uitvaren. SUPER!!
  Ga hier zeker heel veel plezier aan beleven. En ik weet zeker dat Ruud altijd met raad en daad klaar staat! TOP! TOP!! TOP!!!
 • Geplaatst door Henk
  Ruud,
  Bedankt dat je me gisteren hebt geholpen om de voerboot weer optimaal te laten werken.
  trouwens een goede tip van je om de antenne's op de juiste plek te plaatsen
 • Geplaatst door Sterckx johan
  Ruud je bent een top kerel , eerst had je jouw bedenkingen bij mijn aanpassing van de roto feeder op mijn prisma maar je deed het toch en het werkt prima waarvoor dank. Kan je alleen maar aanraden bij mensen die een boor willen kopen .
  Groetjes die gekke Belg
 • Geplaatst door Mosttey Tom
  Upgrade voor de prisma III laten uitvoeren, nieuwe batterijen gestoken. Lifepo4, boot vaart veel langer en sneller. En steeds antwoord op alle vragen! Top!
 • Geplaatst door Carola Post
  Wij zijn bij Ruud terecht gekomen via internet gezien we een kwalitatief echt goede voerboot wilden aanschaffen. Binnen korte tijd konden wij langskomen en heeft Ruud ons zoveel mogelijk verteld over de voerboten en de techniek. Na superfijn advies hebben wij voor de Poseidon gekozen. Op woensdag besteld en al op vrijdag kunnen halen! Na het vaarexamen met succes te hebben afgelegd zijn we vol trots met de boot naar huis gereden en inmiddels de eerste sessies achter de rug. De boot maakt z'n beloftes volledig waar! Superblij mee, ik kan Ruud echt aanbevelen aan een ieder die een kwalitatief goede voerboot zoekt. Ruud ontzettend bedankt, we hebben er nu al ontzettend veel plezier van!
 • Geplaatst door Pascal
  Na veel speurwerk op internet uiteindelijk uitgekomen bij RC Voerboten. Ruud al enkele malen voorbij zien komen op Youtube en wat meteen opviel was zijn passie, kennis van het vak en klantgerichtheid. Ruud gebeld en diezelfde dag nog kon hij ruimte voor me maken. Na een bak koffie en uitgebreide uitleg over vanalles en nog wat gekozen voor een Prisma Black. Vervolgens nog een uur uitleg gekregen over de boot op t water tegenover zijn werkplaats en zelfs een heus vaarexamen moeten afleggen voordat ik de boot mee kreeg Kan niet anders zeggen dan een super service en een geweldige vent! Ruud bedankt!
 • Geplaatst door Teun
  Nieuwe voerboot laten bouwen bij RC VOERBOTEN en kan je vertellen dat na mijn vorige boot het toch weer een prisma omgebouwt is geworden met de nieuwste stillemotoren Gps maar ook een dieptemeter op de zender maar ook een raymarine dieptemeter ingebouwd die in het menu omgezet kan worden en ik toch nog alle funties kan bedienen en zien in het menu van de zender .voervijsel rotorfyder hoekrelay en camara verder alle knoppen vervangen voor drukknoppen omgebouwt naar ijzerforfaat accus ,voltmeter verstraler en extra lampjes voor en achter .Achterlamjes zijn voor als de voervijsel aan en uit staat alles naar wens met wat de klant wou super tevreden met wat er van deze boot is gemaakt. En de vakkennis van ruud doet de rest. Veel boten gehad maar deze is wel heel speciaal en ruud zij met eigen woorden de mooiste voerboot ter wereld. Ik kan mij daar bij aansluiten beter word het niet. RUUD BEDANKT VAN EEN KLANT MET VELE WENSEN
 • Geplaatst door Mario
  Vandaag mijn nieuwe Poseidon opgehaald bij Ruud (RCVoerboten). Bij deze wil ik Ruud bedanken voor de tijd en de perfecte uitleg van hoe alles werkt op de boot. Het is echt een aanrader om bij deze zeer enthousiaste vakman je voerboot te bestellen. Hij neemt heel veel tijd om samen met de persoon te kijken welke voerboot het beste bij hem past en is hier erg duidelijk en eerlijk in. Top geregeld Ruud.
 • Geplaatst door Ricardo
  Een paar weken geleden zag ik op facebook een bericht voorbij komen van Ruud van RCVoerboten, Ruud had weer iets uitgevonden en mijn interesse was gewekt.
  Het bleek een stand-alone voervijzel te zijn dus zonder dat deze aan je accu zit en op afstand te bedienen.

  Nu was ik wel heel erg geïnteresseerd wilde deze graag testen en na een kort telefoontje de auto in gestapt om vervolgens die kant op te rijden.
  Nu moet je weten Ruud houdt van dingen uitvinden en van dingen vertellen,
  Ik wist dus al dat ik hier niet met 5 minuutjes weg zou zijn.

  Eenmaal aangekomen uiteraard een heerlijk kopje koffie gekregen enige uitleg en toen gingen we naar buiten om te testen, het weer zat een paar weken geleden nog niet mee en ruud waaide dus bijna weg, maar de afstandbediening behaalde toch een zeer schone 150 meter en toen vond Ruud het wel welletjes uiteindelijk na een paar uur kletsen met ruud naar huis gereden en een paar weken gewacht.

  Tot ik 2 weken geleden eindelijk de voervijzel kon gaan testen, tot 200 meter ver gekomen en dit was geen enkel probleem
  Ook de laadcapaciteit was bijna de volledige voerbak en partikels waren uiteraard ook geen enkel probleem!
  Aan de ledjes kun je zien of hij aan of uit staat en dit werkte naar mijn mening zeer goed.

  Na een mooi talud gevonden te hebben met de prisma uiteraard ook gekocht en in onderhoud bij rcvoerboten, deze aangevoerd en mijn aas aangeboden, de volgende ochtend om 7 uur resulteerde dit in een volle fluiter,
  Toen ik deze aan wilde slaan zwom hij zich vrijwel onmiddellijk vast in de waterplanten en was deze geen kant op te krijgen.

  Gelukkig was daar Funsport van Vliet en kon ik even een kano lenen om de vis te drillen, zie hier het resultaat.
  Al met al een geslaagde sessie, de vijzel getest en vis op de kant !
 • Geplaatst door Willem
  Top geregeld Ruud ??
 • Geplaatst door Gouwenaar
  Hallo Ruud,

  Ben erg tevreden met de manier waarop u met uw klanten omgaat. Eerlijk en recht door zee. Ook ben ik erg blij met mijn nieuwe voer boot. De eerste sessie zal snel plaats vinden en ben al uitvoerig aan het varen geweest en nog meer zal volgen om eens goed mijn stekken eens in kaart te brengen.

  Raad alle nieuwsgierigen die hier komen rond neuzen aan om Ruud eens te bellen en om advies te vragen en zeker om de winkel over te slaan en bij Ruud een boot aan te schaffen. zoon service vind u namelijk nergens.

  Veel succes met je zalen Ruud en dat je er nog maar veel mag verkopen verdien je zekers.

  Groeten uit Gouda

 • Geplaatst door Geurt
  bedankt ruud dat je de bootje wouw in ruilen wat een supper boot die poseidon zaterdag gevaren alles perfect heel blij mee
 • Geplaatst door Harry Wierda
  Vorige week dinsdag 3 maart mijn nieuwe Poseidon voerboot opgehaald bij Ruud (RCVoerboten). De boot was net op tijd klaar voor onze 4-daagse sessie in België. Ruud was ook de leverancier van mijn vorige voerboot de Prisma Black waarmee ik ruim 2 jaar met volle tevredenheid heb gevaren. Ondanks dat de Prisma Black mij uitstekend beviel heb ik nu toch gekozen voor een boot die super stil is, meer uitstraling heeft en meer Power en daar heeft Ruud niets te veel over gezegd. Het alles in 1 systeem op de Poseidon met GPS, Autopilot en Dieptemeter werkt zeer goed en nauwkeurig en is bij deze boot ook makkelijk in te stellen, met name de Homepoint instelling en het terugvaren naar het Homepoint is slechts 1 druk op een speciaal daarvoor gereserveerde drukknop. Met de Poseidon heb ik nu een boot voor alle omstandigheden, zo ook de afgelopen 4 dagen waar ik simpel in de storm heb kunnen uitvaren en dat ook voor mijn maat moest doen omdat zijn boot helaas niet tegen de wind in kwam.
  Een ander mooi gegeven van deze voerboot is dat ik zelfs de “Sonar” (op afstand) kan uitzetten wanneer ik wil zodat het hinderlijke getik de vis niet verjaagt. Alles bij elkaar is de Poseidon dus echt de stilste voerboot………………Ruud bedankt weer voor het advies en voor de snelle service en vooral voor de uitleg waardoor ik direct de boot kon gebruiken.
 • Geplaatst door Jan Frans de Boer
  Ik zocht al een tijd een voerboot, uit eindelijk in augustus toch besloten om er 1 aan te schaffen, ook omdat ik een trip naar Frankrijk ging maken.
  Na een paar mooie verhalen gehoord te hebben, veel info heb verkregen en ik info gaf waarvoor ik de boot wilde gebruiken, zijn we uit gekomen op de Prisma Black LifeP04 met een powerbank 30ah.
  Een fantastische boot die in Frankrijk zeer goed van pas kwam, met de auto-pilot kwam ik steeds weer op de zelfde stek terecht, er kan genoeg voer mee. Dit alles resulteerde na 7 dagen in 30 mooie Karpers uit een lopend van 10 kg tot mijn PR van 22,8 kg.


  Ruud dank je wel, het is echt een top boot, zeer blij mee!
 • Geplaatst door corne visser
  Prisma 3 gekocht via marktplaats leek op het moment dat ik hem kocht te werken tot ik thuis er een beetje mee aan de gang ging en dus toch wel wat mankeerde.
  na wat googelen de volgende dag kwam ik uit bij RCvoerboten contact opgenomen en de eerste reactie van Ruud was oh jee. En daar was ik al bang voor maar hoopte op een kleinigheid maar moederbord kapot en de boot zag er ook niet erg goed uit na overleg boot weer terug gebracht naar verkoper en geld terug gehad was toch 550,-.
  bij Ruud een nieuwe prisma compact besteld nadat we hadden gesproken waarvoor ik hem wilde gebruiken (grote zandwinputten)
  Maar goed s avonds nog zitten googelen en begon te twijfelen of ik wel de juiste keuze had gemaakt.Volgende dag met Ruud gebeld en gevraagd of ik nog kon veranderen van keuze kon wel maar na een goed gesprek toch bij de prisma compact gebleven.Nadat Ruud de boot heeft aangepast (accu systeem) heb ik hem zaterdag opgehaald ik wilde hem eigenlijk laten verzenden omdat ik uit Brabant kom maar Ruud zei dat de boot toch enige uitleg nodig had en tegen schappelijke vergoeding wilde hij hem zelfs bezorgen maar goed ben hem zelf gaan halen en na 2 files een slechte omleiding en 2.5 uur later was ik aangekomen bij Ruud na een bakkie koffie en uitleg en wat gevaren was ik toch blij dat ik bij hem langs was gegaan want de uitleg was erg nuttig vooral hoe je met de boot om moet gaan voor en na het varen met betrekking tot de levensduur van de boot want aan en uitzetten en de boot in het waterzetten kan iedereen.
  Al met al aardige kerel met verstand van zaken en heeft toch met 2 keer bellen en mijn bezoek bij hem 3 uur tijd voor me gemaakt omdat hij wil dat je lang plezier hebt van je boot .
  Helemaal top .
 • Geplaatst door Frits Stulen
  Super klantvriendelijk en geweldige service! Neemt de tijd voor je en weet waar hij over praat, top!
 • Geplaatst door Dennis Eggermont
  Na een aantal jaren veel plezier gehad te hebben van mijn black pearl met diverse opties heb ik de keuze gemaakt om over te stappen naar de prisma compact, voor een liefhebber als ik voor de black pearl was deze keuze niet makkelijk.
  Maar de prisma compact heeft mijn positief verrast het gemak waarmee deze compacte (kleine) voerboot door de golven vaart op het kanaal is echt te gek zonder problemen worden deze getrotseerd.
  Dan de gebruiksvriendelijke handzender waarmee je alles kunt doen op een overzichtelijk scherm, diepte, temperatuur, accu/boot spanning alles kan je goed aflezen.
  De gps/autopilot en waypoints/stekken zijn makkelijk in te stellen, na een druk op de knop van stek naar stek en terug naar home wat een gemak.
  Voor iemand die een kleine/compacte voerboot zoekt met alle opties kan ik deze zeker aanraden.

  Pluspunten:
  - 1 zender voor alle functies
  - makkelijk te bedienen
  - vaart makkelijk door de golven
  - auto stand ( varen zonder gas geven)
  -
 • Geplaatst door John Licht
  Vandaag mijn boot uitgeprobeerd de Prisma compact wat een super boot ! heb al eens met een andere boot gevaren van Ruud maar deze is ongelooflijk wat deze boot allemaal kan, het enige wat ik kan zeggen is " Ruud je bent een tovenaar "
 • Geplaatst door Nick Cuijpers
  Hoi Ruud
  Mijn vakantie zit er op,

  Mijn ervaringen

  Bootje varen: op het Haringvliet is het een onmogelijke klus om de boot door de getijdenstromen te krijgen! Heb het eigenlijk niet helemaal getest omdat het gewoon niet goed aanvoelde!

  Bootje varen! Havens en afgesloten wateren!

  Vaart constant en vaart zelfs goed op handmatig!

  Gps! Vorderplek 237 meter van home point

  6 keer voederen op gps altijd op het zelfde home point terug gekomen

  Lijnen uitvaren terwijl de ene uitvaart maak ik mijn andere hengel in orde!

  Perfect gemakkelijk

  Warerski put de Warande! Totale lengte 550 m breed 480 m lang

  Bereik visvinder op 1 m boven de grond bediening idem

  466 m van home point valt het ontvangt van de visvinder weg

  Gps in de hand perfect zet ik op de grond is het bereik 390 meter met 300 meter draad op mijn spoel kan ik nu doen wat ik wil komt altijd terug naar home

  Gps simpeler gemakkelijk 100 % betrouwbaar

  Vis vinder nog veel te leren

  Ben wel te vreden tot zeer tevreden over mijn nieuwe boot!

  100 % super content

  Mvg

  Cuijpers Nick
 • Geplaatst door Marco
  5 juni ruud gebeld.
  Ik had een probleem met mijn prisma.
  Ruud heeft mij zeer vakkundig geholpen via de telefoon
  Wat een top service
 • Geplaatst door Raymond
  Wegens aanschaf van een nieuwe voerboot, een aantal gesprekken met Ruud gevoerd. Wat mij direct opviel was dat hij je niet met allerlei verkooptechnieken, probeert over te halen, maar op een open manier, een eerlijk advies geeft. Dit heeft mij uiteindelijk doen besluiten om de Prisma Black bij hem te bestellen (ook nog eens goedkoper dan bij de concurrent) De uiteindelijke levering verliep zoals afgesproken. Heb daarna nog een aantal reserveaccu’s, met een leuke korting, bij hem gekocht. Heb inmiddels de eerste proefvaart achter de rug. Samengevat ben ik zeer tevreden over de aankoop van de voerboot en de ondersteuning van Ruud.
 • Geplaatst door eric
  laatst ff gebeld met ruud en precies uitleg gekregen hoe ik een andere zender/ontvanger kon plaatsen bedankt nog voor de goede uitleg bootje vaart als een nieuwe
 • Geplaatst door Sacha
  Gister de bij Ruud langs geweest voor nieuwe handzeder helemaal toppie wat een service ben er echt heel blij mee
 • Geplaatst door Jasper
  Vandaag mijn nieuwe voetboot met voervijzel opgehaald. Ruud heel erg bedankt voor de duidelijke en gezellig uitleg!!
 • Geplaatst door Chris
  Afgelopen maandag mijn voerboot opgehaald. Hij is ff bij Ruud geweest voor onderhoud. Een en al passie en kennis over voerboten en techniek.

  Dank je wel Ruud voor de service en gastvrijheid!

  groet,
  Chris
 • Geplaatst door Roy
  Vorige week bij Ruud langs geweest om mijn omgebouwde baitliner op te hallen. Bootje vaart perfect niks op aan te merken super stil fishfinder werkt ook precies zo als het moet. hij heeft er weer een mooi bootje van gemaakt. Daar ga ik nog jaren plezier van hebben.
 • Geplaatst door Martijn en Ed
  Vandaag zaterdag bij Ruud onze nieuwe boot opgehaald.
  Wat een kennis heb die man zeg, waar andere geen heil in zien maak Ruud gewoon.
  Morgen gaan we er gelijk mee vissen en zullen we onze voervijzel gaan gebruiken iets wat hij zelf gemaakt heb past precies op de Zeus/ Prisma voerboot. Na dat we morgen gevist hebben zullen we er op terug komen hoe de voervijzel werkt.


  Vandaag zondag en we zijn net terug van een korte sessie in het park.
  We hebben de hele ochtend zitten spelen met de voervijzel op de nieuwe prisma. Kan niks anders zeggen dat het perfect werkt tevens als het accu systeem dat Ruud er in gebouwd heb.
  Alles samen gevat wij zijn 100% tevreden er over.
 • Geplaatst door Arnie
  Gisteren bij Ruud langs geweest om me te laten informeren over de Black Prisma/Zeus. A.s. vrijdag ga ik hem halen. Een Black Prisma met GPS, Lithium (LifeP04) batterijen, de nieuwe voervijzel (rood) en de nieuwste zender!
  Een complete top VoerBoot !! Mooier gaat het niet worden. Ruud, dank.

 • Geplaatst door Teun
  Gisteren bij ruud geweest voor het inbouwen van een voervijsel dit heeft 4 a 5 uur in beslag genomen maar kan zeggen dat het dan ook op profesionele manier word ingebouwd en er ook zo uitziet heb de primeur van de nieuwe voervijsel ziet er zeer gelikt uit heb aardig minderen gezien mooi compact en los te gebruiken mooier word het niet en prachtig om deze in een prisma of zeus te gebruiken. Ruud bedankt
 • Geplaatst door Dennis Huis
  Na eerder al bij Ruud te zijn geweest om een boot te laten ombouwen nu weer bij hem aangeklopt voor een andere boot. Was maar een kleine schakelaar die geplaatst moest worden. Ruud heeft dit weer perfect gedaan. Een man die zijn vak voor meer dan 100% verstaat en gewoon zegt hoe het is.
  Absolute aanrader!
 • Geplaatst door Danny Vlaspoel
  Maandje terug een 2e hands boot gekocht bij Ruud, daarna nog wat aanpassingen laten doen en een reparatie (garantie).
  Ik kan niet anders zeggen dan top vakman, top garantie en een top kerel.
  Neemt de tijd voor je en verschaft je van veel informatie, hij is eerlijk en recht door zee en bovendien een aardige kerel.
  Ik zal zeker indien ik een nieuwe boot ga aanschaffen naar Ruud gaan.
  Ook voor reparaties een aanrader.
  Thanks !
 • Geplaatst door Maarten
  Ruud heeft mijn voerboot voorzien van nieuwe Lithium ion accu's.
  Tja in 1 woord geweldig. Wat een power en korte laadtijd
  Vis nu in Frankrijk en de kracht van deze accu's is duidelijk merkbaar
  De boot van mijn buurman moet regelmatig aan de lader die van mij die vaart maar door.
  Wil Ruud niet ophemelen maar deze man weet waar hij over praat en geloof me daar zijn er maar weinig van!
  Dus boot aanpassen op wat gebied dan ook gewoon Ruud bellen.
 • Geplaatst door Jack
  Vorige week even langs geweest bij Ruud en hier perfect geholpen en een leuk gesprek gehad. De fishfinder i.c.m. mijn voerboot werkt perfect. Ruud bedankt voor de service.
 • Geplaatst door Jeroen
  Gisteren, samen met vismaat Henny, mijn boot opgehaald. De Black Scorpion EVO I HP. Na met Ruud eerst een kop koffie te hebben gedronken en de nodige verhalen te hebben verteld kreeg ik voldoende uitleg om aan de slag te gaan. Eerst nog even een final test gedaan op de sloot voor de deur (wat komt die boot ver!!). En nu lekker thuis verder uit proberen. Volgende week gaat de boot mee naar Frankrijk. Weer een mooie investering in de vishobby.
  En Ruud.......gouwe kerel!!
 • Geplaatst door Siep en Robin Huizenga
  Mede dankzij onze door Ruud vakundig gereparereerde boot die door eigen schuld stuk was gegaan, hebben wij wederom een zeer geslaagde visvakantie gehad. Iedereen kan een boot verkopen maar repareren en service bieden is er vaak niet bij. Bij ruud kan je altijd rekenen op services en snelle vakkundige reparaties.
 • Geplaatst door rutger keur
  Met mijn voerboot onder de arm bij Ruud en bak koffie gedronken. Werd een lange gezonde zit met veel gespreksstof over uit een lopende zaken. Kan niets anders vermelden Ruud je eerlijk en oprecht te woord staat over de gevraagde mogelijkheden. Alles wensen kan hij invullen hier en daar met een kritische noot.

  Ik zal mijn ideeën nog eens over denken door dit gesprek.

  Ruud was gezellig en bedankt!

  Groet,
  Rutger
 • Geplaatst door Gerard Bruinsma
  Gisteravond eens bij Ruud langs gegaan. 
  Vaak gesproken met hem over zijn boten maar toch nooit verder er mee gegaan. 
  Zoals hij weet vond ik de modellen nooit echt mooi. 
  Maar toch wilde ik nog eens gaan kijken en samen met mijn vrouw zijn kant op. 
  Na een uitleg en proefgevaren met een boot was ik om. 
  Wat een no nonsens figuur is dat zeg en hij drukt je niets door de strot. 
  Heb wel anders meegemaakt. 
  Ook over de opties voor de boot geeft hij advies maar drukt het niet door. 
  Kortom de ervaring is prima en heb gelijk een Evo 2 full option besteld en een Toslon 640 met gps. 
  Ruud contact was prima en ik kijk ernaar uit om de boot te halen.
 • Geplaatst door Marco Zwartjes
  Ruud kwam ik tegen bij Piet Vogel, hij gaf een demonstratie met voerboten.
  Mijn oog viel meteen op de The Black Scorpion maar wat ik niet wist is dat Ruud die boten zelf bouwt. Ik ben hem gaan praten en al gauw kwam ik er achter dat het een passie voor hem was en ook een karper visser was dan heb je al snel materiaal om over te praten. Toen ik vertelde dat ik op zoek naar een nieuwe voerboot was en een paar fabrieksmerken op noemde ging Ruud mij van alles uitleggen. De mogelijkheden onder andere bij zijn boten en natuurlijk de prijzen. Al gauw bleek dat qua mogelijkheden het bij hem ook allemaal kon en de prijs me zeker niet tegen viel. Maar we praten over veel geld dus ik zei hem ga erover nadenken. Ruud zei tegen mij Marco als je interesse kom een keer langs kan ik je nog beter alles uitleggen voor de mogelijkheden die er zijn.

  Gaat een paar maanden overheen veel op internet gekeken naar voerboten ik wist het , Ruud bellen voor een afspraak. Bel Ruud op voor een afspraak en kon meteen de zelfde middag langs komen. Bij Ruud aangekomen eerst een bakkie koffie en we gingen praten, kreeg hele goede uitleg van de verschillen over fabriek boten en zijn boten. Al snel wist ik het een voerboot bij Ruud bestellen, Ruud doet niet aan verkoop praatjes hij weet waar hij het over heb!

  Twee en een half week later kon ik mijn boot ophalen precies zoals ik hem wilde. Eerst een bak koffie, praten over van alles en daarna een uitgebreide uitleg van de boot en onderhoud en hij nam gewoon weer zijn tijd heerlijk.

  Ruud je maakt een mooi product hele goed service, ik vind dat de mensen die op zoek zijn naar een voerboot dat ze verder moeten kijken dan alleen maar een fabriek boot. Jij heb mij in ieder geval top geholpen en als mensen mij vragen zal ik jou adviseren .

  Groetjes. Marco.
 • Geplaatst door Maarten van Dordregt
  Bij Ruud op de koffie geweest en na uitvoerige uitleg besloten om mijn 2 voerboten door Ruud onderhanden te laten nemen.
  Boot 1 heb ik laten voorzien van de nieuwste accutechniek. Di heeft mijn boot een enorme boost gegeven heeft. Geen goedkope optie maar zijn geld meer dan waard. Sneller laden, vele malen lichter dan een loodaccu en enorm krachtig .
  Boot 2 is een apart verhaal. Ik heb ook een Baitboat van Angling Technics die vaart op waterpompjes. Ik ben zeer gehecht aan dit bootje en wil het dan ook voor geen prijs kwijt. Door een stomme actie van mijn kant kreeg ik m niet meer aan de praat. Al vrij snel kwam Ruud met een oplossing. Maarten zei hij: Ik ga mijn best doen. Toen de boot klaar was vroeg hij mij om de boot van binnen te bekijken. Ik wist niet wat ik zag ! Opnieuw ingericht ,voorzien van kwaliteitsonderdelen en alles zeer mooi weggewerkt. En toen het varen. Vaart vele malen beter maar ook vele malen stiller.
  Ik ben er zelfs van overtuigd dat er niemand is die meer passie kent voor zijn vak dan Ruud. Daarnaast is het een aardige kerel , een techneut die weet waar ie over praat , voor alles een oplossing heeft en uitleg geeft in jip en janneke taal.

  Ruud bedankt.
 • Geplaatst door Luc
  Een poosje geleden wou ik op mijn prisma een andere dieptemeter / fishfinder laten bouwen omdat ik daar niet zo tevreden over was.

  Na wat op en neer bellen ben ik bij Ruud terecht gekomen. Na wat mailen had ik besloten de boot naar Ruud te brengen en een afspraak met hem gemaakt.

  Eenmaal daar nog eens over het ombouwen gesproken en ook mijn twijfels over het ombouwen op tafel gelegd aangezien ik misschien in de loop van volgend jaar een nieuwe boot wou gaan kopen.

  Vervolgens stelde Ruud me voor aan zijn boten de black hydra en de black scorpion.

  Na wat uitleg over deze boten kwamen de twijfels langzaam opzetten, totdat ik daadwerkelijk met de boot gevaren had.

  Ik was verkocht.

  In de week erna nog eens alle uitgaven en punten op een rij gezet voor de ombouw of de nieuwe boot en uiteindelijk de nieuwe boot besteld.

  Een goede week later kon ik de boot op gaan halen , nog wat uitleg test rondje en op naar huis op naar de eerste test sessie.

  In het begin was ik nogal bang met het feit dat de lijn uit het bakje kon vallen maar die twijfel was al snel weg.

  Het varen is heerlijk het is mijn 2e hobby geworden!
  Alle functies werken super de dieptemeter is fijn en als neusje op de zalm het tuning pakket. Wat een genot is dit op grote afstanden.

  Om een lang verhaal kort te maken.

  Wat een pracht boot gewoon een genot om je lijnen uit te varen en wat een service een goed luisterend oor die je graag maar ook goed wil helpen.
 • Geplaatst door Gerard Schurink
  Gerard Schurink
  Opmerkingen klant: Geweldig geholpen, zelfs op zondag !
 • Geplaatst door Siep en Robin
  Wij Robin en Siep zijn zeer tevreden over onze Black Scorpion die wij bij Ruud hebben aangeschaft.
  Tijdens onze visvakantie in Frankrijk ging onze boot door eigen toedoen stuk. Wij hebben van uit Frankrijk contact met Ruud opgenomen om te vragen of ons mankement nog op een of andere manier te verhelpen was. Dit was jammer genoeg niet mogelijk. Na de vakantie nam Ruud zelf contact met ons op want hij wilde de boot zo snel mogelijk maken. Ik heb de boot gebracht en kon hem de volgende dag geheel gerepareerd (tegen kostprijs)weer komen ophalen. Er zijn talloze voerboeten te koop. De prijs kwaliteit verhouding van de door Ruud verkochte boot is uitstekend maar wat voor mij nog belangrijker is de after sale van Ruud.
  Wanneer je problemen met je boot hebt of een service beurtje moet laten plegen heb je de boot weer snel terug of wanneer het niet te veel tijd kost kan je er op wachten. Deze service krijg je niet van een leverancier die enkel maar boten verkoop.
 • Geplaatst door Klaas
  Een paar jaar tijd geleden heb ik Anna aangeschaft. Anna is een boot een hele fijne boot. Helaas een paar nadelen. Bij 175 meter begint er van alles te piepen en tefluiten. Handzender is dan bereik kwijt of zo. Anna heeft een hele mooie dieptemeter en smastcast 230. Zowel bij de boot als in de opblaasboot bruikbaar.

  Anna en ik waren gelukkig samen, totdat ik echt ver moest vissen. Geen bereik op de diepte meter en piepende handzender. Overdag ging nog wel maar 's nachts kwam ik nooit meer op de stek. Balend ging ik op internet op zoek. Dat was het gps.

  De speurtocht ging goed. Ik wilde een toslon 640 inbouwen. Anna zou in de revisie , paar kleine dingetjes, onderhoud en eventueel eens vragen voor een betere antenne weet ik veel. Prijs opgevraagd en vol geduld afwachten maar. Tot op heden nog geen prijsopgave gekregen. Zit zeker geen marge op…

  Al surfend kwam ik op de site van RC Voerboten. Ik lag helemaal in een deuk. Geen gelul. En fling de gevestigde orde wakker porren.
  "Wat krijg je niet…" vond ik zelf de mooiste.

  Uit ballorigheid een prijs opgevraagd. Al snel telefoon, ja met Ruud. Je had gemaild ik denk ik bel ff...
  Zelf ben ik een 2 motorig type maar Ruud vroeg me eens langs te komen en zelf te kijken.


  Een week of wat later ben ik bij Ruud op de koffie. Eerlijk is eerlijk, er staat geen letter onzin op de site. En ja de romp komt uit China. Net als bijna alle sexy voerboten op de markt. Dus daar is niet geks mee. (Ik heb ze inmiddels allemaal gevonden). Ruud is eigenlijk nog eerlijk, die heeft het fotootje van de Chinees op zijn site.

  Ruud had een Black Hydra en een Black Scorpion in zijn werkplaats klaar staan. Beide mooie boten alleen die kiel en een standaard was niets voor mij. Het polyester waarvan de boten gebouwd zijn dus wel. Sterk, stevig en niet zo plastic achtig. Echt iets voor mij. Sorry ik heb nog al eens pech en door mijn rug wil tillen niet zoals zou moeten.

  Ik heb met beide boten gevaren. Tja Ruud had gelijk de Black Scorpion voer veel beter. Je kan dan wel geen kunstjes maken maar dat is voor het circus, zou Ruud zeggen.

  Anna ging met pensioen, ze werd vervangen door een Black Scorpion. De week erop kon ik Blekkie ophalen. Tralalala.

  Inmiddels heb ik Blekkie een weekend gebruikt en getest. Voorlopig het volgende:
  - Bereik zender 446 meter nog lang geen hapering of niets. Ik kon niet verder.
  - Handzender lust wel iets aan penlight batterijen of mijn batterijen waren niet honderd. Werkt verder prima.
  - Bereik GPS dieptemeter. Bij 330 meter wat haperingen. Diepte komt nog wel door maar beeld wordt vlak. De gps stopte er mee bij 420 meter. 446 meter stotterde ze even. Bij 375 meter werd alles weer prima weer gegeven.
  - Ik heb ongeveer 4 km gevaren met de 5 ah lipo accuus. Ik heb mijn accu in een record tijd m.b.v. 12 volt accu opgeladen.
  - Voerbakken met veersysteem werkt perfect.
  - Onderlijn/lood meenemen. Ik vind dat de inkeping verkeerd zit. Deze moet eigenlijk haaks op het bakje. Lood ligt los in het bakje en kan er uit. Door de lijn achter de plunjer te liggen kan het lood erbijna niet uit.

  Eigenlijk ben ik dus een tevreden gebruiker.

  En Anna? Anna is met pensioen. Ik wilde Anna verkopen, maar ik heb besloten om ze gewoon in haar box te houden. Wie weet wie ik er nog blij mee kan maken.

  MVG Klaas
 • Geplaatst door Pedro
  ombouw baitliner
  Ruud bedankt voor de snelle service !
  ombouw volledig geslaagd,boot werkt prima nu !
  heeft me al enkele mooie exemplaren opgeleverd
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door

Gastenboek

 • 29-01-2020 - Top na service, via telefoon probleem met zender aangepakt!

  Geen...  lees meer
 • 11-01-2020 - Recent bij RcVoerboten een omgebouwde deeper pro+ chirp aangeschaft en...  lees meer
 • 11-01-2020 - Snellen goeden levering. Na het na vragen over een...  lees meer
Plaats een bericht
 • Logo new

Aanbieding

Toslon X-Boat / Toslon TF640 € 2.100,00 € 1.899,00
© 2014 - 2020 RCVoerboten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel